Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

seliza 15:20, 26 lip 2012

Ja również odpisałam
popcorn 16:24, 26 lip 2012

Fajrant! Jupi! Ide pryskac... brr
Milka 16:28, 26 lip 2012

popcarol napisał(a)
Hej Irenko! Zupełnie nie wiem co w kinie teraz leci... ale się zorientuję do weekendu Dzięki za propozycję, poczytam! Widziałaś?
Dzisiaj podlewanie ogródka i psikanie Topsinem - wczoraj stożkowi bukszpanowemu wycięłam dziurę w boku - zamierają mu pędy

nie ogladałam, ale się wybieram, czytałam ulotkę, brzmi obiecująco i ja lubię takie filmy

powiem ci, ze moje kulki też mizernie idą, a mężusiowe nie cięte, doskonale, ale łypie na mnie teraz, wyszło na jego
popcorn 19:09, 26 lip 2012

Irenko moje bukszpany variegata ktore przywiozlas ladnie rosna. Obkulkowalam przed urlopem 2 z nich, 3 potostawilam -zobaczymy ktorym bedzie lepiej... no prosze, to w takim razie nie wiem juz co dobre... nie ciete u mnie wypadly w wiekszosci, ciete u Ciebie gorzej rosna... nie ma chyba reguly...

Pada u nas, ogladamy sobie z M film, prawie jak na wakacjach a jutro juz piatek i weekend wolny!!!

Topsinem nie pryskalam, bo wielka chmura szla... i szaro teraz i chociaz wszystko podleje

pozdrawiam!!
Bogdzia 19:18, 26 lip 2012

U mnie też mocno popadało , podlewanie niepotrzebne. Pozdrówka.
popcorn 19:25, 26 lip 2012

To super! Tez sie ciesze, Bozenko! Jeszcze kropi.
Krys 21:49, 26 lip 2012

popcarol napisał(a)

Krysiu nie wybiorę się do Karsznic w sobotę na święto kwiatów, bo Teściów nie będzie... ale może wstąpię do tej szkółki róż w Pabianicach. Jakbyś była akurat to zapraszam, a jak nie to podjadę jeszcze raz z Tobą w innym terminie.
Pozdrawiam serdecznie!
Karolina

Karolina ja jeszcze nie jestem pewna czy się wybiorę na święto kwiatów ,może ale tak na szybko zachęciłyście mnie pysznogłówką i pieknymi jeżówkami ,może je tam znajdę .W zeszłym roku tam kupiłam piękną ostróżkę
popcorn 06:52, 27 lip 2012

Krysiu nie znecaj sie A w ktorym miejscu jest to Swieto Kwiatow?
Pozdrawiam serdecznie i milego dnia!
Krys 08:01, 27 lip 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu nie znecaj sie A w ktorym miejscu jest to Swieto Kwiatow?
Pozdrawiam serdecznie i milego dnia!

Karolina spokojnie w zeszłym roku szału nie było ja bardziej nastawiam się na 19 sierpnia ,a te sa na placu filii Miejskiego Domu Kultury oraz na ul. Okrzei.
http://ezdunska.pl/index.php/wiadomosci-aktualnosci/3044-wito-kwiatow-w-karsznicach

Pozdrawiam
popcorn 08:04, 27 lip 2012

ok, w takim rayie sierpien Ale o tym teraz poczytam

pozdrowka i milgo dnia!!