Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 17:46, 21 wrz 2012

Agatko - to prawda, ale w jej starej wersji
Ania - dziękuję
Urszulla 18:07, 21 wrz 2012

Ty mnie zaskakujesz ze swoim wpadaniem, ledwo dam zdjęcia już Twój komentarz. Całuję

Wiesz, te tawułki ze środka mogłabyś gdzieś wysadzić. A zastanawiam się czy w przyszłym roku nie będziesz wyciągać co drugiej z obrzeża bo one się szybko i szeroko rozrastają, chyba że zamiast kulek będziesz docinać obwódkę do kształtu rabaty?
popcorn 18:56, 21 wrz 2012

Hej Ula!
akurat tak trafiłam Tawułki na razie są na swoich starych miejscach te 3, bo nie mam co z nimi zrobić. Może je gdzieś wcisnę, ale to jak będę miała kulki bukszpanowe na ich miejsce, chętnie biało-zielonego bukszpana variegata. Te tawuły mają już 3 lata, tnę je 2x w roku - zobaczymy - czy uda się je nadal kulkować, czy zrobię mały żywopłocik... ale to na wiosnę

pozdrawiam!!
ewa004 19:51, 21 wrz 2012

Witam jestem z rewizyta właściwie to ja u Ciebie byłam już dawno temu tylko tak cichutko
popcorn 20:24, 21 wrz 2012

Witaj Ewa! Zapraszam!
11stokrotka 21:48, 21 wrz 2012

Karola, zajrzysz tu jeszcze? Tak sobie myślę, czy by nie podjechać na targ na Zjazdową rano, po drodze do W-wy.Dawno tam nie byłam, a w sobotę są zdaje się nastawieni na rośliny. Może bym kupiła cebulki? Doradziłbyś mi. Idę do łóżka, bo jestem przeziębiona, a jutro mamy ciężki dzień. Spisałaś dokładny adres gdzie jedziemy?
Bogdzia 22:46, 21 wrz 2012

Agacia napisał(a)

Agatko - jest, na chwilkę, ktoś przewija mój wątek na laptopie hehe mam sławny ogródek

miłego dnia!!

Ależ Agata jest spostrzegawcza, nawet swojego bym nie zauważyła a kogoś innego to już na pewno nie. Miłych zakupów w Warszawie. Ciekawe czy się zapakujecie bo ja wątpię. A do Bedonia już nie przyjeżdżasz?
popcorn 06:04, 22 wrz 2012

Małgosiu - jasne, tylko czy tak rano da się coś kupić? Adres spisałam

Bożenko Agatka jest spostrzegawcza, widziałam ten odcinek, a nie zauważyłam własnego ogródka Parę sekund, ale jednak Jedziemy wynajętym busem, 2,5 metra ładowności, więc raczej zmieścimy te 50 cisów (30 dla mnie. Jeśli ta wyprawa się powiedzie, to do Bedonia się już nie wybiorę Chyba że rekreacyjnie... Anita się chyba na mnie obraziła, bo była u p. Kochanowskich już drugi raz, a pewnie nic z tego nie wyjdzie
Milka 07:46, 22 wrz 2012

Karola i przegapiłam twoją 500! kochana, gratuluje watku, wesoły, zakręcony i oby tak dalej
a dla ciebie biała miniaturka w rannym słońcu

viva 08:30, 22 wrz 2012

Karolino, nadrabiam zaległości forumowe, u Ciebie już 500 pracowitych stron, podziwiam Twoją enegrię i zapał ogrodowy. Ile razy zaglądam zawsze masz jakieś ciekawe zakupy, chyba gdzieś w pobliżu masz dobre miejsce zaopatrzeniowe
Dla Ciebie kwiatuszki