Uspokajam, zabawka
Ale strachu przeżyła córka sporo, bo przyszła ze swoimi czteroletnimi synkami i zobaczyła takie coś w trawie. Na gadach sie nie bardzo znamy, więc pełno było domysłów jak reagować, czy to niebezpieczny stwór, ... Teraz juz prawie uporządkowała teren po poprzednich właścicielach, ale niespodzianek różnego rodzaju było sporo
Jolu ja mam bardzo malutki ogródeczek i już się nie mieściłam ze swoimi roślinkami , juz od dłużeszego czasu szukałam działeczki i trafiło się dosłownie 30m od mojego domku . Całe 500 m w ROD ...od razu moje roślinki odzyły bo dostały nowe i większe miejsce . Pomyślę nad założeniem wątku tutaj bo jest tak miło i spokojne . Ja jeszcze ciągnę swój wątek na forumogrodniczym .
Pozdrawiam Ewa
Witaj Jolu! Zajrzałam do Ciebie i widzę, że tęsknisz też do pracy w ogrodzie
ja na razie jestem na etapie szaleństw zakupowych, no i zaczynam sianie (dziś wysiałam bodziszki).
Twój ptaszek - podlewaczek nie tylko fajny, ale i pożyteczny!!!
Jola, właśnie sobie przeglądam Twoje wiosenne kwiaty ( oby jak najszybciej się pokazały w tym roku... ) i nagle ...wąż...no, nie przypominał żadnego z naszych 4 gatunków występujacych w Polsce... ale jest Twoje wyjaśnienie