Masz rację Marzenko, ogród mnie potrzebował Ale ja go potrzebowałam jeszcze bardziej
Dziś zero prac ogrodowych, bo miałam u siebie dwóch ancymonków Upilnowanie dwóch pełnych energii prawie sześciolatków to jeszcze cięższa praca niż plewienie
Było wspinanie po drzewach, podlewanie, naprawa węża do podlewania z dziadkiem, zrywanie jagody kamczackiej i poziomek do jogurtu na deser, ... Oj działo się działo
Wszystkie roślinki przeżyły a wnuki cali i zdrowi oddani rodzicom
Znam tę rozkosz bycia z dwoma chłopakami pełnymi werwy i pomysłów! Odpoczywaj,a klemek biały taki niewinny!
Jolu, pooglądałam sobie Twojego Niemcewicza, bo mój okazał się być fałszywym
Masz piękną kolekcję piwonii i cudne klematisy
Pamiętam, że pytałaś mnie baaaardzo dawno temu o trojeść bulwiastą. Jest bezproblemowa, nawet u mnie dobrze zimuje, tylko musisz wiedzieć, że wiosną bardzo późno wychodzi z ziemi. Trzeba sobie zapamiętać gdzie rośnie, by jej nie uszkodzić.
Jola piękne Twoje piwonie, to są chyba moje ulubione kwiaty, nawet przed różami, chyba przez sentymenty z dzieciństwa, sypanie kwiatków w procesji zawsze to były płatki piwonii tak zapamiętałam powojnik jak sie nazywa ? też caculek pozdrówka