Podsychało i znowu podleje....tak już mamy mokre wszystkie wiosny.
Jestem pod wrażeniem Twoich wysiewów i wschodów na dodatek obrazkowych lasów i późniejszych już kwiatrów na rabatach
Ja jeszcze czekam....pogoda jest niekorzystna, zimno i za mało
słońca, szklarenki nie mam i czasu wolnego brakuje, po świętach się zmobilizuję, będę wysiewać.
Oczarami czarujesz, jesteśmy przed magnoliami, u mnie ich nie przybyło, cieszą mnie te, które mam z zeszłego roku....mają się ku kwitnieniu
Przyszłam do Ciebie oczy nacieszyć czymś innym niż u siebie. Irysy u mnie w pąku, czosnki też jeszcze pąka nie wystawiły, żonkile, dopiero teraz wystawiły zielone czubki. Opóźnienie u mnie ze 2 tygodnie w stosunku do Ciebie, albo i więcej?
Iryskowy zagajnik śliczny masz! U mnie na razie taki nie będzie, pierwszy rok- posadziłam ledwie kilka irysów!
Wysiewy cynii przede mną, Ale ja chyba od razu do gruntu wsieję. Nie mam miejsca. Jedynie aminek dostanie wolne miejsce na parapecie. A może w zimnej szklarni go umieścić?
Cofam się jeszcze raz do fotek!
Własnie kupiłam tam wczoraj oczara Aphrodite Zaraziłaś mnie Dać go koło domku dzieci na ognistej? Wypatrzyłam też Parocję odm. Burgundy - pasowałaby na ognistą?
Rzeczywiście chabrów nie widzę, może już wykupili?
I ja fioletową kleomę kupiłam.