Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

Gruszka_na_w... 19:59, 10 kwi 2016

Melduję wznowienie swoich działań na forum. )
Bardzo dziękuję za zainteresowanie nieobecnością. Werbena świetnie sobie poradziła z wykiełkowaniem na parapecie. I tylko ona w parze ze stipą, dobrze rokuje )
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
sylwia_slomc... 07:30, 15 kwi 2016

Gabrysiu dzięki w sprawie kamelii. Upraszam Cię o zrobienie wizytówki ogrodu bo on cudny , a focie piękne
Gruszka_na_w... 23:06, 19 kwi 2016

No teraz Gabrysia się nam zagubiła ))))))Coś mi się wydaje, że wkrótce otrzymamy ciekawą fotorelację z jakiegoś pięknego ogrodu )
Pozdrowienia zostawiam!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 17:46, 24 kwi 2016

Gabrysiu, czyżbyś była na wojażach? Pozdrawiam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasiek 23:10, 24 kwi 2016

Puk puk?
mira 23:10, 24 kwi 2016

Gabrysiu pokaż się wiosną.
Melduję, że agapant podzielony i czeka na ogrodniczkę, spokojnie na razie bo musi się przyjąć. Dbam o niego jak mogę. Co posiałaś już kwiatkowego?
A wiesz ,że róże sadzone niby w optymalnym terminie czyli w zimie mocno mi podmarzły - zresztą nie tylko u mnie.

pozdrawiam
Agania 18:47, 25 kwi 2016

Za długą przerwę nam robisz?
Jana 23:27, 27 kwi 2016

Właśnie, gdzie się podziałaś?
Gruszka_na_w... 22:48, 28 kwi 2016

Ogłaszam stan najwyższego zaniepokojenia!!!
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
A werbena tak cudnie wzeszła i rośnie jak na drożdżach )
Gabriela 14:01, 04 maj 2016

Dziękuję Wam za troskę. U mnie wszystko ok, tylko bardzo mało czasu, także na własny ogród, a pogoda nie sprzyja, w weekendy leje.

Teraz odpoczywam i na razie mam inny widok za oknem, mniej zielony

Na ulicach królują takie gorąco różowe lwie paszcze:

Zaczynają kwitnąć niebieskie agapanty:

Drzewa z takimi pięknymi, pachnącymi kwiatami, nie mam pojęcia co to jest.

Wszędobylskie palmy przy eleganckiej marinie.