Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Matka 13:58, 05 mar 2012

Tylko zaglądam i się nadziwić nie mogę, jak pięknie wiosennie u Ciebiepozdrawiam też czerwony mostek
Ninoja 17:15, 07 mar 2012

Poproszę o jeszcze troche wiosny!

Nie zliczę ile razy przeleciałam Twój wątek. Przedewszystkim zauroczyły mnie trawy ozdobne, ale za każdym razem odnajduję nowe elementy którymi się zachwycam!
Pozdrawiam
Pszczelarnia 17:36, 07 mar 2012

Ciemna zieleń i płowa jasność traw. Pięknie.
hania 18:14, 07 mar 2012

U mnie jeszcze krajobraz księżycowy,a u Kasi łąka kwiecia
GosiaM 19:40, 07 mar 2012

Witaj Kasiu

Przywędrowałam na Ogrodowisko szukając porad w artykułach tutaj publikowanych, potem znalazłam "Czerwony mostek" - znany mi już wcześniej - i zostałam. Bywałam w Twoim ogrodzie wiele razy, a dzisiaj postanowiłam się wpisać. Jeszcze raz obejrzałam cały wątek od początku do końca i jestem zachwycona Twoim ogrodem - zaprojektowany i wykonany perfekcyjnie, do tego robisz przepiękne zdjęcia .
Całą zimę spacerowałam po Twoim i innych tutejszych ogrodach podziwiając i szukając inspiracji, dzięki temu jakoś przeżyłam do wiosny - u Ciebie już bardzo widocznej .

Pozdrawiam serdecznie
Gosia
AsiaP 11:59, 20 mar 2012

Ja też się melduję w Twoim wątku i co widzę, nie uwierzysz ale moja poprzedniczka napisała dokładnie moją historię (Pozdrawiam Gosiu). Ja również przywędrowałam na ogrodowisko za Czerwonym mostkiem. Twój ogrod jest dla mnie początkującej ogrodniczki inspiracją i przyznaję się staram się od Ciebie trochę ściągać. Po obejrzeniu Twojego ogrodu zapragnęłam mieć w ogródku kamienie i rabaty żwirowe. Pozdrawiam serdecznie i życzę dlaszych ogrodniczych sukcesów.Asia
Mala_Mi 13:15, 21 mar 2012

Witaj,
Ogladałam Twoją wizytówkę przed zarejestrowaniem się na ogrodowisku, dziś widzę, że się trochę zmieniła.......... na lepsze... Ogród masz przepiękny..... powinnam to napisć wielkimi litrami....
Ale składam reklamacje..gdzie ta piękna opowieść o chłopcu nad mostkiem???????????????
Ta opowieść mi najbardziej utkwiła z Twojego ogrodu....do tych śliczności dodawała dużo refleksji..... aż sie bałam odzywać u Ciebie..... ale w głowie mi to tkwiło....
Wrzuć spowrotem tę opowieść..plisssss....Twój ogród i ta opowieść dla mnie to jedno......
GabiK 14:13, 21 mar 2012

Kasiu, moja turzyca włosista wygląda na zupełnie zeschniętą. Ściąć ją całkiem, czy poczekać, co sama będzie chciała zrobić?
Madzenka 06:27, 22 mar 2012

Kasiu dopiero dzisiaj do Ciebie zajrzałam i już zostaję siadam na czerownym mostku i nogami macham nad żwierkiem
ell 06:51, 22 mar 2012

Kasiu pokaż nam Swoją wiosnę. Napewno masz już morze krokusów i innych zwiastunów wiosny.