Nie, nie usuwaj. Fajnie, że je wkleiłeś Dobrze mieć w swoim wątku takie informacje. Zawsze szybko można wrócić . Poza tym śliczne ciurkadełko Jestem jeszcze przed decyzją, a to mi się bardzo podoba.
Co do ciurkadła to chciałem kulę, pojechałem po co innego bo raczej wiedziałem, że nie dostanę, a ono chyba na mnie i tylko na mnie czekała - potem już nie mieli ani jednej więcej - i chyba mieć nie będą
Mówiąc o decyzji myślałam o ciurkadełku. Bardzo mi się Twoje podoba. Powiedz mi proszę, czy trochę jest szumu wodnego z tego ciurkadełka? Zależy mi na tym, by było je słychać w moim ogrodzie. Dużo za nie zapłaciłeś? Ja myślałam o trzech takich i dlatego ciekawa jestem jaki może być koszt takiej kuli i zestawu uzupełniającego. Jeśli chodzi o żurawki, przekonałeś mnie. Na pewno z wiosną będę je sadzić, bo są śliczne. Chciałabym jeszcze usłyszeć głos Danusi odnośnie tych moich rabatek. Wiesz, jak ona powie, to już nie ma wątpliwości
Ale piękna ta Twoja begonia. Jakie miała stanowisko? Pytam, bo moje były na bardzo słonecznym, od południowej wystawy. Też ładnie rosły, ale nie tak ładnie jak Twoje....