Jak dla mnie, to jest właśnie za płasko....nie jest nawet piętrowo......i ta sosna oścista na brzegu do przesadzenia....całość: bardzo estetycznie...... witam
Witaj Tyno
Najgorsze jest to, że ja nie do końca wiem co chcę i długo dochodzę do tej wiedzy
Wcześniej rosły tam rośliny na pniu, ale zasłaniały mi perspektywę, dzieliły przestrzeń. Chciałam mieć poczucie większej perspektywy przed oczami. Piętrowe nasadzenia zaplanowałam na obrzeżach działki. Teraz jest jak jest, ale dalej to nie to.... Stąd moje rozterki....
Serdecznie pozdrawiam
Trawy bardzo mi się podobają i na pewno znajdą miejsce w moim ogrodzie, ale w miejscu, o którym piszesz chyba nie zmieszczę. Myślisz o miejscu przed cisami?
no fajnie by wyglądało, berberys Bagatelle, Admiration i można jeszcze Tiny Gold, maja po 50 cm wys. i szerokości albo niziutkie rh, tylko kwiaty są krótko
A ja, nie wiem czy mogę, jak zobaczyłam te zdjęcia to pomyślałam o czymś wyższym, jakieś drzewko szczepieone na pniu(o czerwonych, jak pisze Syla, liściach)albo kulka jakas np.trzmielinowa na pniu?może?
Każdy głos na wagę złota Bogda
To tak jest jak od początku nie ma koncepcji, tylko sadzi się na wyczucie. A że pokłady wyobraźni mam w pewnym sensie ograniczone, jest jak jest.