Mam tuje z 3 stron. To miała być jedna strona gdzie ich nie będzie . Posadziłam przy płocie inne rośliny, które miały nas zasłonić. Ale magnolia zamiast 2,5 m ma około metra. Obiela też słabo przyrosła. Cisy kolumnowe wolno rosną i nie sięgają nawet góry siatki. Reszta też nie lepiej. Jedna jodła mi wypadła. No i po 5 latach nadal jestem od tej strony na widoku . Już myślałam żeby dać na siatkę dodatkowe przesłony szare, nie bambusowe ale na razie się wstrzymałam. A tego miejsca właśnie nie planuję przerabiać .
A z wiekiem coraz bardziej mi przeszkadza wzrok gapiów .
Cześć Aga Wpadam z rewizytą Bardzo chętnie przejrzałabym cały Twój wątek bo patrząc na pierwsze strony i teraz widać ogrom włożonej pracy i sam ogród w stylu jaki bardzo lubię, jednak wiadomo jak to z czasem teraz jest Mimo wszystko postaram się teraz być na bieżąco
Ps: też jest za złagodzeniem linii rabat.
Dzisiaj oczywiście już popędziłam coś tam narysować . I już mi się podoba. Jak będzie pogoda i mi się uda to na spokojnie może coś tam zacznę dłubać z jednej strony. Do lata może zdążę bo strasznie kiepsko z moją pocovidową kondycją.