Nowa12
19:43, 16 lut 2019

Właśnie rabata w tym środkowym miejscu jest wąska. Jak posadziliśmy szmaragdy to wiele miejsca nie zostało. Na jedną większą roślinę. Jak ją zmierzę to napiszę. Poszerzamy ją też dlatego że jest mało łukowata
. Dzisiaj rysowaliśmy ją porządnie od nowa ze sznurkiem. Ponieważ rabaty dolną i górną robiliśmy w dwóch ratach to teraz je złączymy jedną linią. A przy okazji trawnik się zmniejszy więc same plusy. Zostało nam jeszcze wytyczenie linii rabaty na skarpie.
Jest jedna zasadnicza wada takich zmian - CO JA TAM POSADZĘ
.
Poprosiłam na ogrodowisku o zdjęcie zapączkowanego derenia i dlatego wiem, że mój takich pąķów nie ma. Na końcu gałązek powiniem mieć takie spore pączki.
Wystawia moją cierpliwość na próbę bardzo
. Gdyby nie to, że mocno przyrasta, nic nie przemarza, nie choruje i pięknie się przebarwia na jesień to bym ... Nic bym nie zrobiła
.
Magda widziałam u Ciebie że też planujesz zmiany. Chociaż mi u Ciebie tak się podoba że nie wiem co można by było zmienić
.

Jest jedna zasadnicza wada takich zmian - CO JA TAM POSADZĘ

Poprosiłam na ogrodowisku o zdjęcie zapączkowanego derenia i dlatego wiem, że mój takich pąķów nie ma. Na końcu gałązek powiniem mieć takie spore pączki.
Wystawia moją cierpliwość na próbę bardzo

Magda widziałam u Ciebie że też planujesz zmiany. Chociaż mi u Ciebie tak się podoba że nie wiem co można by było zmienić