Domek z okienkami zyskał nowy image bardzo ładnie wygląda,pasuje tam idealnie
Sylwia a co to za krzakulce przed domkiem ? posadziłaś czy już tam były ?
Danusiu u nas jeszcze dziś słonko, a miało sypać cały dzień , ale dzień jest długi więc kto wie czy jeszcze nie zacznie Za dwa tygodnie pokazuje mi, że jeszcze mamy mieć dość mroźno, ale oznak wiosny coraz więcej , a za dwa tygodnie takiej pogody to wszystko ruszy, a potem ten mróz zetnie
Parę lat temu posadziłam tam rządek jagody kamczackiej i borówki amerykańskiej oraz aronii, i one tam zostaną, to my się musimy wpasować w to co jest terazWtedy o domku nam się nie śniło
Myślę, że nie będą sobie przeszkadzać tylko jednego dęba musiliśmy przesiedlić reszta została jak było. W sezonie jak wszystko ruszy zobaczymy jak to będzie razem wyglądało
Sylwia na pewno będzie pięknie ..domek wtopi się w zieleń ogrodu i będzie jak z bajki
Sylwuś mam pytanie,wiesz może jak to jest z szafirkami?..na przełomie września-października wsadziłam do ogrodu trochę cebulek i one bardzo ładnie wyszły z ziemi..
a w listopadzie dosadziłam jeszcze (parę)sztuk ale tych ani widu ani słychu wiesz może czy jest szansa żeby wylazły z ziemi ? może za późno posadziłam? a może wyjdą tylko że później?
Joasiu z szafirkami to jest tak, że są dwie grupy i jedna wypuszcza liście już jesienią i one są takie dłuuugie, a druga grupa ma listki krótsze i te pojawiaja się dopiero wiosną. Jest spore prawdopodobieństwo, że posadziłaś z tych dwóch grup szafirki i dlatego jedne już są, a drugie jeszcze nie