Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

deszczowymaj 09:25, 12 lut 2019

Domek z okienkami zyskał nowy image bardzo ładnie wygląda,pasuje tam idealnie
Sylwia a co to za krzakulce przed domkiem ? posadziłaś czy już tam były ?
sylwia_slomc... 09:39, 12 lut 2019

dana1s napisał(a)
Sylwuś pięknie wygląda zakątek z domkiem. Przyszłam podziwiać do Was, bo u nas śnieżyca od rana i świata nie widać tzn. jest biały.
Miałam plany, a tu wszystko pod śniegiem. Musze usiąść na czterech literach i czekać na odpowiedni czas, a nie przywoływać wiosny na siłę

Prezenty świetne

Danusiu u nas jeszcze dziś słonko, a miało sypać cały dzień , ale dzień jest długi więc kto wie czy jeszcze nie zacznie Za dwa tygodnie pokazuje mi, że jeszcze mamy mieć dość mroźno, ale oznak wiosny coraz więcej , a za dwa tygodnie takiej pogody to wszystko ruszy, a potem ten mróz zetnie
sylwia_slomc... 09:41, 12 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)
Domek z okienkami zyskał nowy image bardzo ładnie wygląda,pasuje tam idealnie
Sylwia a co to za krzakulce przed domkiem ? posadziłaś czy już tam były ?

Parę lat temu posadziłam tam rządek jagody kamczackiej i borówki amerykańskiej oraz aronii, i one tam zostaną, to my się musimy wpasować w to co jest terazWtedy o domku nam się nie śniło
anabuko1 09:52, 12 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
a tu czary mary

i błocko widać też

to niebieskie pod nogami to nie niebo spadło nam na głowę tylko folie usunięte z pleksi

No brawo!!
Piękne te czary mary!!
Świetna robota, naprawdę
deszczowymaj 10:04, 12 lut 2019

Parę lat temu posadziłam tam rządek jagody kamczackiej i borówki amerykańskiej oraz aronii, i one tam zostaną, to my się musimy wpasować w to co jest terazWtedy o domku nam się nie śniło

No ale domek idealnie wpasował się w ich towarzystwo
sylwia_slomc... 11:38, 12 lut 2019

anabuko1 napisał(a)

No brawo!!
Piękne te czary mary!!
Świetna robota, naprawdę

A wiesz, że my nie mogliśmy znaleźć jsk tą folię odkleić i gdyby nie EMuś Agi to miałabym takie zafoliowane te okna
sylwia_slomc... 11:41, 12 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)

No ale domek idealnie wpasował się w ich towarzystwo

Myślę, że nie będą sobie przeszkadzać tylko jednego dęba musiliśmy przesiedlić reszta została jak było. W sezonie jak wszystko ruszy zobaczymy jak to będzie razem wyglądało
deszczowymaj 13:34, 12 lut 2019

Myślę, że nie będą sobie przeszkadzać tylko jednego dęba musiliśmy przesiedlić reszta została jak było. W sezonie jak wszystko ruszy zobaczymy jak to będzie razem wyglądało

Sylwia na pewno będzie pięknie ..domek wtopi się w zieleń ogrodu i będzie jak z bajki

Sylwuś mam pytanie,wiesz może jak to jest z szafirkami?..na przełomie września-października wsadziłam do ogrodu trochę cebulek i one bardzo ładnie wyszły z ziemi..
a w listopadzie dosadziłam jeszcze (parę)sztuk ale tych ani widu ani słychu wiesz może czy jest szansa żeby wylazły z ziemi ? może za późno posadziłam? a może wyjdą tylko że później?
sylwia_slomc... 17:38, 12 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)

Sylwia na pewno będzie pięknie ..domek wtopi się w zieleń ogrodu i będzie jak z bajki

Sylwuś mam pytanie,wiesz może jak to jest z szafirkami?..na przełomie września-października wsadziłam do ogrodu trochę cebulek i one bardzo ładnie wyszły z ziemi..
a w listopadzie dosadziłam jeszcze (parę)sztuk ale tych ani widu ani słychu wiesz może czy jest szansa żeby wylazły z ziemi ? może za późno posadziłam? a może wyjdą tylko że później?

Joasiu z szafirkami to jest tak, że są dwie grupy i jedna wypuszcza liście już jesienią i one są takie dłuuugie, a druga grupa ma listki krótsze i te pojawiaja się dopiero wiosną. Jest spore prawdopodobieństwo, że posadziłaś z tych dwóch grup szafirki i dlatego jedne już są, a drugie jeszcze nie
deszczowymaj 17:47, 12 lut 2019

Joasiu z szafirkami to jest tak, że są dwie grupy i jedna wypuszcza liście już jesienią i one są takie dłuuugie, a druga grupa ma listki krótsze i te pojawiaja się dopiero wiosną. Jest spore prawdopodobieństwo, że posadziłaś z tych dwóch grup szafirki i dlatego jedne już są, a drugie jeszcze nie

Ufff co za ulga dziękuję