Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

anpi 01:18, 13 maj 2020

Czasami przysiadam, patrzę...i...zaraz biegnę po aparat, albo...po łopatkę, czy szpadel lub sekator Ale tak serio...to w niedzielę zdarza mi się dłużej posiedzieć
Milka 07:15, 13 maj 2020

Chłopaki na wczasach, jeszcze wędka do ręki
sylwia_slomc... 10:00, 13 maj 2020

anpi napisał(a)
Czasami przysiadam, patrzę...i...zaraz biegnę po aparat, albo...po łopatkę, czy szpadel lub sekator Ale tak serio...to w niedzielę zdarza mi się dłużej posiedzieć

To tak jak ze mną Poszłam w niedziele posiedzieć, a skończyłam podlewając
sylwia_slomc... 10:00, 13 maj 2020

Milka napisał(a)
Chłopaki na wczasach, jeszcze wędka do ręki

Też o tym mówiliśmy
Anda 10:02, 13 maj 2020

Swietnie wygląda bujak na nowym pomoście
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 10:32, 13 maj 2020

Tylko nie wiem na jaki kolor pomost pomalować, chyba najbardziej w kolorze bujaka i koła by mi pasował( farby nie mam) mam taką jak chata i pergola, ale nie wiem czy będzie dobrze wyglądało
Anda 10:42, 13 maj 2020

Osobny zakątek to osobna farba, czyli kolor bujaka i koła. Ale wiesz, nie byłam na żywo. To trzeba też czuć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mgduska 10:45, 13 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
i prawie gotowe, bo jeszcze pomalować trzeba, rodzi się pytanie na jaki kolor, chatki i pergoli czy koła

Kurczę, woda w ogrodzie jednak ma coś w sobie, strasznie mi się podoba ten zakątek.
Kolor? Moim zdaniem ciemny, żeby pomost tak nie świecił W odcieniu koła byłby idealny, żeby było spójnie, to są stałe elementy, które są tam cały czas obok siebie, nie ma potrzeby wprowadzania dodatkowych kolorów.
Już jest pięknie
sylwia_slomc... 15:46, 13 maj 2020

Anda napisał(a)
Osobny zakątek to osobna farba, czyli kolor bujaka i koła. Ale wiesz, nie byłam na żywo. To trzeba też czuć

Też się skłaniam do tego koloru co koło i bujak
sylwia_slomc... 15:47, 13 maj 2020

Mgduska napisał(a)

Kurczę, woda w ogrodzie jednak ma coś w sobie, strasznie mi się podoba ten zakątek.
Kolor? Moim zdaniem ciemny, żeby pomost tak nie świecił W odcieniu koła byłby idealny, żeby było spójnie, to są stałe elementy, które są tam cały czas obok siebie, nie ma potrzeby wprowadzania dodatkowych kolorów.
Już jest pięknie

Też tak sądzę i chyba tak zrobię