Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 22:53, 05 mar 2019

sylwia_slomc... 22:54, 05 mar 2019

Mala_Mi napisał(a)
100 stron od ostatniej wizyty... poddaję się..

Aniu teraz czas uniesień i galopki za nami więc i życie i wątek pewnie zwolni
Miło mi, że o mnie pamiętaszWyczytałam u Ciebie, że jak dasz radę to przyjedziesz do Jasionki, ale się cieszę
mirkaka 08:04, 06 mar 2019

Sylwia, awatarek już zimą straszy, może zmienisz na coś wiosennego

Ależ to słoneczko jest cudowne
Agania 08:07, 06 mar 2019

Ogień w ogrodzie, ogień na niebie....ale czad
sylwia_slomc... 08:17, 06 mar 2019

mirkaka napisał(a)
Sylwia, awatarek już zimą straszy, może zmienisz na coś wiosennego

Ależ to słoneczko jest cudowne

Wiem wczoraj o tym samym pomyślałam, ale muszę cyknąć jakąś nową fotkę w słonku jak mi ciut przejdzie
Iwonka 08:17, 06 mar 2019

Przeczytałam całą relację, tempo powalające! Ja wczoraj rano mogłam uciec do domu i powiedzieć sobie kobieto nie szalej przy takiej pogodzie... A u was trzeba było stawić czoła ekipie i warunkom atmosferycznym. Cały dzień miałam w głowie temat czy jeszcze walczycie czy już skończyliście Pogoda nie była normalna, w kadrach będzie piękne słońce ale lodowaty wiatr był straszny!!! Mam nadzieję, że się nie przeziębiliście bo u mnie godzina na polu spowodowała nawrót kataru i bólu gardła. Domek wyszedł taki wasz, wgląda jakby stał tam już ze dwa lata Podziwiam też szklarnie... Nic tylko odpoczywać teraz
sylwia_slomc... 08:17, 06 mar 2019

Agania napisał(a)
Ogień w ogrodzie, ogień na niebie....ale czad

Uwielbiam takie zachody słońca, tylko zawsze za sobą niosą okropny wiatr....
sylwia_slomc... 08:20, 06 mar 2019

Iwonka napisał(a)
Przeczytałam całą relację, tempo powalające! Ja wczoraj rano mogłam uciec do domu i powiedzieć sobie kobieto nie szalej przy takiej pogodzie... A u was trzeba było stawić czoła ekipie i warunkom atmosferycznym. Cały dzień miałam w głowie temat czy jeszcze walczycie czy już skończyliście Pogoda nie była normalna, w kadrach będzie piękne słońce ale lodowaty wiatr był straszny!!! Mam nadzieję, że się nie przeziębiliście bo u mnie godzina na polu spowodowała nawrót kataru i bólu gardła. Domek wyszedł taki wasz, wgląda jakby stał tam już ze dwa lata Podziwiam też szklarnie... Nic tylko odpoczywać teraz

Iwonko przymusowy odpoczynek dzisiaj, bo z nosa leci niestety
Do ogrodu tylko z lekami dla babci jak Czerwony Kapturek pódę i tyle poleżę troszkę dziś to może mi do jutra przejdzie bo cięcie roślin czeka. Wiało okropnie, wywiało mnie na drugą stronę wczoraj
ale chociaż nagrać się udało
deszczowymaj 10:47, 06 mar 2019

Sylwuś cieszę się bardzo,że pogoda była u Was w miarę że udało się nakręcić..myślałam o Was od rana

..a swoją drogą..to podziwiam Cię dziewczyno za odwagę ja gdybym miała coś (sensownego) powiedzieć przed kamerą to chyba z nerwów.. padłabym .. albo napewno dostałabym porażenia nerwu szczękoczułkowego

Sylwuś zdrówka przesyłam
sylwia_slomc... 11:47, 06 mar 2019

deszczowymaj napisał(a)
Sylwuś cieszę się bardzo,że pogoda była u Was w miarę że udało się nakręcić..myślałam o Was od rana

..a swoją drogą..to podziwiam Cię dziewczyno za odwagę ja gdybym miała coś (sensownego) powiedzieć przed kamerą to chyba z nerwów.. padłabym .. albo napewno dostałabym porażenia nerwu szczękoczułkowego

Sylwuś zdrówka przesyłam

Joasiu chyba dlatego przeżyłam bo nie wiedziałam o istnieniu takiego nerwu
Pogoda wytrzymała, ja ciut gorzej, ale popijam wapno i syrop z pigwowca, łykam rutinoscorbin, kupiłam miód i mleko....może rozgonię