Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 21:56, 07 mar 2019

To prawda Gosiu, a za chwilę drzewa i krzewy zaczną listki puszczać
Kasiolaaa 23:11, 07 mar 2019

Sylwus u was tez tak dzis wieje niewiem czy uszu nie przewialam czapke mi az zerwalo taki wiatr byl silny
Iwonka 06:52, 08 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ale fajnie domek wygląda, u was na działce nigdy nie jest nudno
Miałaś odpoczywać, a widzę, że już latasz No ale wczoraj było tak przyjemnie, że i ja polatałam.
Gardenarium 08:30, 08 mar 2019

Urządziłaś się w piorunującym tempie Superrrrr
Jak to dobrze, że jest komu napędzać wiosnę, ja już wymiękam przy Was (znaczy Tobie i Kasi)
Ale to dobrze, mam swój czas.

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 09:27, 08 mar 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Sylwus u was tez tak dzis wieje niewiem czy uszu nie przewialam czapke mi az zerwalo taki wiatr byl silny

Jeszcze nie byłam na polu dzisiaj, ale w nocy wiało mocno. Patrząc z okna po drzewach to wieje, ale bez szału chyba
sylwia_slomc... 09:28, 08 mar 2019

Iwonka napisał(a)

Ale fajnie domek wygląda, u was na działce nigdy nie jest nudno
Miałaś odpoczywać, a widzę, że już latasz No ale wczoraj było tak przyjemnie, że i ja polatałam.

Iwonko odpoczywam, tylko dwie godzinki nożyczkami pociachałam , a nie cały dzień Dziś mi już zdecydowanie lepiej
sylwia_slomc... 09:32, 08 mar 2019

Gardenarium napisał(a)
Urządziłaś się w piorunującym tempie Superrrrr
Jak to dobrze, że jest komu napędzać wiosnę, ja już wymiękam przy Was (znaczy Tobie i Kasi)
Ale to dobrze, mam swój czas.

Tempo Danusiu miałam narzucone, ale co tam ważne, że zdążyliśmy
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba
Wiesz to nie wyścigi, choć Kasia z czasem jeszcze do kwietnia się ściga, ale zdąży na pewno
Wiosna już się u nas rozkręca dość mocno, wczoraj jeszcze bratki dosadzałam i dziś jeszcze planuje dokupić do donicy przed Gospodą....tylko nie wiem jeszcze jaki kolor. Coś podobno strasza powrotem grudnia, ale one raczej twarde nic im nie powinno być
Fajnie, że Iryski jednak wychodzą i u Ciebie
Dragonka 18:34, 08 mar 2019

Sylwia, Ty pieronie .. no oczopląsu dostaję, jak Ty żeś tak szybko to wszystko zrobiła?? Domek jest przecudny, wnętrze mnie zachwyca, piękne przedmioty zebrałaś, pasują do tego domku. A i wokół domku teren już zagospodarowany! Przecież Ty mnie w depresję głęboką wpędzisz w końcu, no

p.s Apel o ptakach mi się bardzo spodobał- nie będę sępem, zostawiam im całe mnóstwo wszystkiego
sylwia_slomc... 18:40, 08 mar 2019

Dragonka napisał(a)
Sylwia, Ty pieronie .. no oczopląsu dostaję, jak Ty żeś tak szybko to wszystko zrobiła?? Domek jest przecudny, wnętrze mnie zachwyca, piękne przedmioty zebrałaś, pasują do tego domku. A i wokół domku teren już zagospodarowany! Przecież Ty mnie w depresję głęboką wpędzisz w końcu, no

p.s Apel o ptakach mi się bardzo spodobał- nie będę sępem, zostawiam im całe mnóstwo wszystkiego

Basiu w depresję to ja wpadam jak czytam, że Ta czy Tamta już ma ogród wysprzątany, a u mnie jeszcze nie ruszone....i jak widze ile kretówek rozgarnąć musimy. W lesie jestem z robotą ogrodową przez te budowy i meblowania
Dzisiaj udało mi sie tylko pod magnoliami i koło wozu ogarnąć w podwórku i podwórkowe róże rozkopcowałam, idą już w pędy bardzo. Cała reszta jeszcze nie ruszona, jutro mam nadzieję zrobić cięcie owocowych w podwórku i rozkopcować na dużym ogrodzie....chociaż tyle by było do przioduWieje jakby się stado diabłów z piekła wyrwało, a zachód znowu piękny czerwony, czyli bedzie wiało nadal
sylwia_slomc... 19:49, 08 mar 2019

wczorajsze brateczki