U Was Sylwio wiosna chyba szybsza niż u mnie. Zawilce mi jeszcze nie kwitną, a w lesie to im jeszcze trochę zejdzie. Świetnie wyglądają ciemierniki na podwyższeniu, ładnie wtedy widać kwiatki. Ja to nawet nie mam jak im zrobić zdjęcia.
Patrząc na te krzywe ściany, pomyślałam, że Ty nawet obrazka nie powiesisz na ścianie, bo pod płytą pusta przestrzeń będzie. Zastanawiam się jak będziecie w kuchni szafki wieszać? Mój em miałby już problem nie do pokonania.
Wśród pięknych wiosennych widoków bardzo ujął mnie ten. Zestawienie tych kolorów dla mnie super. Piękne i świeże. Ciemierniki o tej porze bardzo ale to bardzo cieszą. Też je uwielbiam.
Podziwiam zaawansowanie prac remontowych. Powodzenia, oby tak dalej.
Dziękuję za świąteczne życzenia.
Sylwuś, Tobie i Twoim bliskim też spokojnych i zdrowych świąt życzę.
Dorotko powiesimy wszystko bez problemu Są takie specjalne ślimaki do wkręcania w regips i na takiej ściance nawet szafki kuchenne z obciążeniem sporym można powiesić.
Też doszłam ostatnio do wniosku, że w sumie fajny zestaw fiołki z cebulowymi i z zawilcami cebulowe też fajnie by wyglądały. U mnie potem w miejsce zawilców wychodzą hosty i paprocie. Dziękujemy
Zawsze mi się w Pszczelarni u Ewy podobały, ale do tej pory nie miałam na tyle by uciąć i nie było straty widać w ogrodzie. Teraz już mogę sobie bez wyrzutów sumienia na to pozwolić