Sylwia, te odcinki z Szelągowską p.t. "Tu jest pięknie" emitowane są w telewizji na HGTV w niedzielę ok. godziny 11 przed południem. Wczoraj akurat był odcinek z gór i prezentowała 4 domki góralskie p. Marysi...no byłam zachwycona...Dlatego rozjaśniło mi w głowie sens budowania murowanych szafek w Twojej kuchni...No miodzio już się robi u Ciebie...Podoba mi się baaardzo Twoja kuchnia...
Dodam jeszcze, że odcinki na HGTV często powtarzane są w ciągu tygodnia, tylko trzeba znaleźć kiedy...W tym odcinku, o którym napisałam Dorota chodzi przy kuli, bo ma skęconą nogę...
...postarałam się i odszukałam ten odcinek..."Tu jest pięknie" Sezon 3 odcinek 6...
"W tym odcinku Dorota Szelągowska odwiedza przytulną osadę u podnóża gór. Cztery domki o praktycznie identycznej bryle, jednak każdy z nich zupełnie inny wewnątrz.
22 min"
W jakiej harmonii kolorystycznej, półeczka od przyjaciółi i kubeczki powtarzają kolory z płytek, super!
Sylwia nie uwierzysz co nas jeszcze łączy, kran! Ha, ha, aż musiałam zrobić zdjęcie. tyle. że mój czarny
Widzę, że nie mogłaś się już doczekać etapu zagospodarowania przestrzeni.