Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 22:06, 22 sty 2024

Agatorek napisał(a)
Taborecik pierwsza klasa, piękny

Całkiem fajnie wygląda i wygodny
sylwia_slomc... 22:07, 22 sty 2024

Kordina napisał(a)
Zastanawiałam się co Ty chcesz zrobić z tym drutem wygląda fajnie, jak ja lubię nadawać drugie życie przedmiotom Sylwia powodzenia w dalszych pracach, ale pamiętaj o RÓWNOWADZE i wypoczynku, tu musi być zachowana harmonia
Wszystkiego dobrego dla Was

Na razie się już naodpoczywałam, nosi mnie coś
sylwia_slomc... 22:09, 22 sty 2024

Darecka napisał(a)
O kurczę, ale fajnie to wyszło! Pokazałam efekt Szymowi, pokiwał głową z aprobatą, cieszymy się, że pomysł się sprawdził Tapicer z Ciebie pierwsza klasa A z blatami można sobie już powoli wyobrazić, jak to będzie finalnie wyglądało.

Dzięki Niemu się udało Bałam się tego tapicerowania trochę, bo nigdy taboretu nie robiłam tylko zwykłe krzesła, to łatwiejsze było, ale pierwsze koty za płoty już się taboretów nie boję
sylwia_slomc... 22:11, 22 sty 2024

Basieksp napisał(a)
Cały zwierzyniec spaceruje po Waszym ogrodzie Fajnie było by tak sobie je poobserwować z ukrycia U nas za to tylko jakiś obcy kot, sobie spaceruje jak u siebie,
i zaznaczył swój teren na naszych drzwiach i murku obok.

Oby nie obcy, On już się czuje swój
Też jesteśmy ciekawi co to za zwierzyniec. Em coś przebąkiwał o kamerkach, ale pewnie na przebąkiwaniu skończy...
Kordina 22:16, 22 sty 2024

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki Niemu się udało Bałam się tego tapicerowania trochę, bo nigdy taboretu nie robiłam tylko zwykłe krzesła, to łatwiejsze było, ale pierwsze koty za płoty już się taboretów nie boję

Czyli nie taki taboret straszny jak go malują
Nie napisałam o blacie kuchennym, zupełnie inaczej wyglądać będzie wnętrze z nimi.
Mam pomysła co do tacki pod suszarkę od Asi, różna wymiary znajdziesz na All.... tzw tacki drewnopodobne, wyglądają lepiej niż brzmią
Waclaw 22:21, 22 sty 2024

Wacław jak Ci się znowu zamarzą to u nas będzie z czego podzielić

Już nie mam miejsca ale ... dziękuję za deklarację
sylwia_slomc... 01:38, 23 sty 2024

Kordina napisał(a)

Czyli nie taki taboret straszny jak go malują
Nie napisałam o blacie kuchennym, zupełnie inaczej wyglądać będzie wnętrze z nimi.
Mam pomysła co do tacki pod suszarkę od Asi, różna wymiary znajdziesz na All.... tzw tacki drewnopodobne, wyglądają lepiej niż brzmią

Trudniej i dłużej tapiceruje się taboret Ale do wykonania
A możesz mi podlinkować taką tackę na All bo wyświetla mi brak wyników
sylwia_slomc... 01:40, 23 sty 2024

Waclaw napisał(a)

Już nie mam miejsca ale ... dziękuję za deklarację

Musisz koniecznie częściej pokazywać Przedogródek, coś czuję, że sporo się zmieniło jak Cię tu nie było z nami
Urszulla 07:31, 23 sty 2024

Renowacja niesamowita wyobrażam sobie jak ten obiad w nowej kuchni smakował
Basieksp 11:08, 23 sty 2024

Oby nie obcy, On już się czuje swój
Też jesteśmy ciekawi co to za zwierzyniec. Em coś przebąkiwał o kamerkach, ale pewnie na przebąkiwaniu skończy...

Kamerki, fajny pomysł a z tym kotem trochę będę walczyć, porozkładałam kawałki cytryn, teraz cieplej będzie to i Aza częściej będzie biegać po ogrodzie takie obsikiwanie jest bardzo złe, raz, że śmierdzi, dwa Filemon jest w domu, on jest wykastrowany, ale takie zapachy dla młodych kotów mogą się kojarzyć z jakimś niebezpieczeństwiem, tak gdzieś wyczytałam. Sama raz znalazłam u nas małego kociaka zagryzionego przez obcego kocura Obca kotka się u nas w garażu wykocila, potem chyba chciała przenieść swoje młode, jednemu się nie udało a biegał za nią taki rudy kocur, jak ja go wtedy nielubiłam, tego kocura. No szkoda mi było tej kotki.