Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

malgorzata_s... 00:16, 04 sie 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jutro Gosiaczku bo Oan padła i ja też już padam po całym dniu

Śpij dobrze
sylszu 00:34, 04 sie 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Przy wszystkich pałacach berlińskich takie byłyAksamitki, starce, kosmosy jarzmianki, pomidorki itp. w szlachetnej oprawie np. bukszpanów i towarzystwie szlachetnych mozajek na trawnikach. Można?

Wg mnie można Pomiędzy kwiatami w ramach eksperymentu wsiałam marchewkę i wsadziłam zioła. Marchew po to, żeby nie mówili, że nie mam warzyw ..hahaha a zioła po to, że jak przechodzę to miziam i pachną.... Marchwi więcej nie wsieję ( bida nie przerywana poszła w liście ale zioła powtórzę na każdej rabacie.
sylszu 00:36, 04 sie 2019

Jutro Gosiaczku bo Oan padła i ja też już padam po całym dniu

To ni było do mnie ale....Śpij dobrze. I nich Ci się przyśnią same zdrowe i piękne rzeczy.
Magleska 06:01, 04 sie 2019

Czekam na Larę ładne imię dostała
Pewnie już zawojowała Wasze serca
Mala_Mi 06:14, 04 sie 2019

A przy powrocie???

Właśnie wracam... Normalni ludzie o tej godzinie śpią. Niestety ale pociągi są tylko o tej godzinie później nie ma. Odpowiedzi mam mamę na pociąg .
Katkak 06:42, 04 sie 2019

Mala_Mi napisał(a)

Właśnie wracam... Normalni ludzie o tej godzinie śpią. Niestety ale pociągi są tylko o tej godzinie później nie ma. Odpowiedzi mam mamę na pociąg .

Normalni powiadasz? Ja często o tej porze biegam;-D.
Ale też faktem jest, że za całkiem normalną się nie uważam.
Mala_Mi 07:17, 04 sie 2019

Katkak napisał(a)

Normalni powiadasz? Ja często o tej porze biegam;-D.
Ale też faktem jest, że za całkiem normalną się nie uważam.

Właśnie przejeżdżam koło ciebie....i skończyła mi się kawa w ale bezczelne nie będę nie zajade
Iwonka 07:59, 04 sie 2019

Przed chwilą podziwiałam u Katki, teraz u ciebie... Co wy dziewczyny robicie, że te budleje tak wam bujnie rosną? No kurde zazdroszczę! Uparłam się na nie u siebie z racji tego Dawida, dziecię już mam i dumna jestem z niego. No to budleję jeszcze chciałam Ale widocznie nie można mieć za dużo
Czytam, że Lara się pojawiła Już ją kocham, ma imię jakie zawsze chciałam dla damskiego zwierzaka.
Dziękuję za jarzmianki Sadzonki obłędne, odebrałam we czwartek od Aguś i podzieliłam przy sadzeniu. Deszcz pięknie mi wszystko podlał. Jak u was sytuacja z wodami? Mam nadzieję, że zlew nie było!!! U nas odkąd wróciłam codziennie pada, chwilami mocno ale pięknie. Jacuś mówi, że trochę za dużo tego deszczu wymodliłam bo mu wycieczki rowerowe zakłóca A mnie się chce wycieczki ogrodowej, stęskniłam się za Wami i mam nadzieję, że coś wkrótce wymyślicie
sylwia_slomc... 09:25, 04 sie 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Śpij dobrze

Dawno sie tak dobrze nie wyspałam w tak krótkim czasie
Nocka spokojna, bez płaczu
sylwia_slomc... 09:29, 04 sie 2019

sylszu napisał(a)

Wg mnie można Pomiędzy kwiatami w ramach eksperymentu wsiałam marchewkę i wsadziłam zioła. Marchew po to, żeby nie mówili, że nie mam warzyw ..hahaha a zioła po to, że jak przechodzę to miziam i pachną.... Marchwi więcej nie wsieję ( bida nie przerywana poszła w liście ale zioła powtórzę na każdej rabacie.

Marchew co w liście idzie zostaw, jest spora szansa, że zakwitnie, a kwitnie ładnie
Mnie jedna w warzywniku kwitnie