Dlatego ja takie roszady na rabatach robię głównie na jesieni. Wrzesień/ październik są dobre do tego typu działań. Niestety to co posadzę na wiosnę często potem jest elementem roszad. Takie życie.
Nie chciałam czekać do jesieni. Wtedy mamy zaplanowane inne prace i na ogród będę mieć bardzo mało czasu lub w ogóle.
Jak będę mieć pomyłki, to na bieżąco pozmieniam, mam faktycznie kilka miejsc, gdzie mogłam coś pomylić, ale na szczęście rośliny małe, to będę mogła szybko zamienić lub wymienić. Na to ryzyko jestem gotowa. Ważne, że główne założenia są dobrze zrobione i niech sobie roślinki rosną.
Ogród bardzo zyskał na zmianach, jeszcze tylko trzeba poczekać, aż wszystko ruszy i będzie pięknie
Kocham róże, mam ich pewnie że sto lub więcej i nigdy w życiu nie pomyślałam, że mogą być niemodne Moim zdaniem róże są modne zawsze i w tradycyjnym ogrodzie i w nowoczesnym znajdzie się dla nich miejsce
Aga, ogród bardzo dziękuje, chociaż ja na razie nie mam czasu i siły na nowe zdjęcia.
Zgadzam się, że róże są zawsze modne i piękne a niektórzy mówią to, co klient chce usłyszeć.