Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

inka74 06:20, 17 maj 2021

Dlatego ja takie roszady na rabatach robię głównie na jesieni. Wrzesień/ październik są dobre do tego typu działań. Niestety to co posadzę na wiosnę często potem jest elementem roszad. Takie życie.
Helen 06:56, 17 maj 2021

inka74 napisał(a)
Dlatego ja takie roszady na rabatach robię głównie na jesieni. Wrzesień/ październik są dobre do tego typu działań. Niestety to co posadzę na wiosnę często potem jest elementem roszad. Takie życie.

Nie chciałam czekać do jesieni. Wtedy mamy zaplanowane inne prace i na ogród będę mieć bardzo mało czasu lub w ogóle.
Jak będę mieć pomyłki, to na bieżąco pozmieniam, mam faktycznie kilka miejsc, gdzie mogłam coś pomylić, ale na szczęście rośliny małe, to będę mogła szybko zamienić lub wymienić. Na to ryzyko jestem gotowa. Ważne, że główne założenia są dobrze zrobione i niech sobie roślinki rosną.
April 07:09, 17 maj 2021

Helen napisał(a)
Zmiany w pigułce
Przed O.

jesień

Bardzo korzystne zmiany. Jesienią wygląda ogród wspaniale Ja uwielbiam takie geometryczne rabaty
Helen 08:27, 17 maj 2021

April napisał(a)

Bardzo korzystne zmiany. Jesienią wygląda ogród wspaniale Ja uwielbiam takie geometryczne rabaty

Dzięki, Jola
sylwik69 18:21, 17 maj 2021

Geometria w małych ogrodach zawsze dodaje elegancji i uporządkowuje przestrzeń! piękne hortensje
Helen 21:03, 17 maj 2021

sylwik69 napisał(a)
Geometria w małych ogrodach zawsze dodaje elegancji i uporządkowuje przestrzeń! piękne hortensje

Dzięki, Sylwuś
Ania111 21:42, 17 maj 2021

Helen napisał(a)
Zmiany w pigułce
Przed O.

Ubiegły rok
lato

jesień

3 tygodnie temu, sadzę, przesadzam, tetrisuję i bardzo dziękuję Pomocnej Dłoni

ojejku

jak ładnie
trawnik idealny
Helen 21:47, 17 maj 2021

Ania, dziękuję. Do ideału daleko, ale cieszy bardzo.
Napia 13:46, 18 maj 2021

Ogród bardzo zyskał na zmianach, jeszcze tylko trzeba poczekać, aż wszystko ruszy i będzie pięknie
Kocham róże, mam ich pewnie że sto lub więcej i nigdy w życiu nie pomyślałam, że mogą być niemodne Moim zdaniem róże są modne zawsze i w tradycyjnym ogrodzie i w nowoczesnym znajdzie się dla nich miejsce
Helen 17:53, 18 maj 2021

Napia napisał(a)
Ogród bardzo zyskał na zmianach, jeszcze tylko trzeba poczekać, aż wszystko ruszy i będzie pięknie
Kocham róże, mam ich pewnie że sto lub więcej i nigdy w życiu nie pomyślałam, że mogą być niemodne Moim zdaniem róże są modne zawsze i w tradycyjnym ogrodzie i w nowoczesnym znajdzie się dla nich miejsce

Aga, ogród bardzo dziękuje, chociaż ja na razie nie mam czasu i siły na nowe zdjęcia.
Zgadzam się, że róże są zawsze modne i piękne a niektórzy mówią to, co klient chce usłyszeć.