Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Hortensjowo

Hortensjowo

ajka 22:22, 08 paź 2022

Ja nosiłam okulary od szkoły podstawowej i ich nienawidziłam. Potem przerzuciłam się na szkła kontaktowe i byłam przeszczęśliwa. No, ale odkąd zrobiłam laserówkę to juz w ogóle full wypas Czas oczekiwania na okulary to jakiś dramat, mój mąż zawsze gdzieś zostawił okulary, albo połamał i ten czas oczekwiania na nowe był zawsze trudny dla całej rodziny W końcu kupił drugą parę i skończyły się dramaty
Helen 08:12, 11 paź 2022

Nowa12 napisał(a)

Mega wygodne. I nie parują . A zakładanie czy ściąganie zajmuje może 10 sekund .

Wierz mi, że gdybym się naumiała tego zakładania i zdejmowania, to też bym chętnie taką wersję nosiła
Helen 08:13, 11 paź 2022

Magara napisał(a)
Helen, Ty to masz przygody
Okulary noszę z przerwami od 5 roku życia, obecnie nie, ale wiem, że już zaraz znowu tak
Ale z życiu bym sobie do oka nie włożyła ciała obcego, o wyjęciu go nie wspomnę Pełne zrozumienie dla Ciebie

, chociaż jedna rozumie
Helen 08:16, 11 paź 2022

ajka napisał(a)
Ja nosiłam okulary od szkoły podstawowej i ich nienawidziłam. Potem przerzuciłam się na szkła kontaktowe i byłam przeszczęśliwa. No, ale odkąd zrobiłam laserówkę to juz w ogóle full wypas Czas oczekiwania na okulary to jakiś dramat, mój mąż zawsze gdzieś zostawił okulary, albo połamał i ten czas oczekwiania na nowe był zawsze trudny dla całej rodziny W końcu kupił drugą parę i skończyły się dramaty

Ja nie mogę mieć laserówki, bo mam plusy, które się pogłębiają z wiekiem
Jak byłam mała, to nie mogłam się nadziwić, że niektórzy mają takie grube szkła, a teraz to nie wiem czy gdyby nie nowoczesne technologie, sama bym takich nie musiała nosić.
Koniecznie muszę mieć dwie pary okularów, nie ma innej opcji.
Na szczęście jutro odbieram nowe. Stare poszły do reklamacji do producenta.
Zobaczymy co będzie
Helen 08:10, 14 paź 2022

Dziewczyny, czy wiecie może jakim drzewkiem domowym uzyskać taki efekt jak na zdjęciu?
Fikus benjamin czy jeszcze coś delikatniejszego? Ma ktoś jakiś pomysł? Chodzi o zwiewność liści i delikatność pokroju
Helen 08:49, 15 paź 2022

Wczoraj była przecudna ZPJ, od rana
Udało mi się wyskoczyć do ogródka w celach dowodowych
Helen 08:53, 15 paź 2022

Helen 08:55, 15 paź 2022

Widoczki ogólne, z daleka w ogóle nie widać, że to już połowa października

Dzisiaj od rana pada, dobrze bo było już strasznie sucho
antracyt 09:21, 15 paź 2022

Z daleka i bliska to jak z dwóch różnych ogrodów, a właściwie bardziej jak podróż w czasie. Widoki ogólne na pewno nie październikowe
Deszczu zazdroszczę, może do mnie też dotrze.
ps. Niezłe masz astrowisko
Helen 10:34, 15 paź 2022

antracyt napisał(a)
Z daleka i bliska to jak z dwóch różnych ogrodów, a właściwie bardziej jak podróż w czasie. Widoki ogólne na pewno nie październikowe
Deszczu zazdroszczę, może do mnie też dotrze.
ps. Niezłe masz astrowisko

Masz rację, że zdjęcia ogólne wyszły jakby to była dopiero końcówka lata.
Fajnie u nas popadało, ale pochmurny dzień zupełnie inny w odbiorze, niestety bardziej pesymistyczny