Martek
01:01, 15 wrz 2011

Z zimozielonych liściastych to ja znam tylko ostrokrzewy i bukszpany Danusiu co jeszcze istnieje ?

2 przy wejściu obok siebie, wyższy i niższy i potem na rogu wyższy. Twój pomysł nie był chyba zły. Tyle, ze dla mnie to nie jest już minimalistyczny. Trzymam kciuki i będę podglądać, co zaplanujecie, bo coś czuję, że z pomocą Danusi będzie jak zawsze super. Rysuj to pójdzie do przodu
 2 przy wejściu obok siebie, wyższy i niższy i potem na rogu wyższy. Twój pomysł nie był chyba zły. Tyle, ze dla mnie to nie jest już minimalistyczny. Trzymam kciuki i będę podglądać, co zaplanujecie, bo coś czuję, że z pomocą Danusi będzie jak zawsze super. Rysuj to pójdzie do przodu 

jej rady są bardzo cenne.I dostosuję się do nich powyrywam z korzeniami jednoroczne i zapomnę o nich
jej rady są bardzo cenne.I dostosuję się do nich powyrywam z korzeniami jednoroczne i zapomnę o nich Oczywiście w moim ogrodniczym nie było Limelight ani śliwy
Oczywiście w moim ogrodniczym nie było Limelight ani śliwy Ten pomysł Danusi na moją rabatę  jest bardzo elegancki.Czy ja dam radę rozrysować plan działki i nasadzeń hmm?ciężko to widzę, ale może do wiosny zdążę
 Ten pomysł Danusi na moją rabatę  jest bardzo elegancki.Czy ja dam radę rozrysować plan działki i nasadzeń hmm?ciężko to widzę, ale może do wiosny zdążę Za to dzisiaj sobie kupiłam na zaś
Za to dzisiaj sobie kupiłam na zaś bukszpanka nie kulka nie stożek, ale dość fajny nie licząc donicy to ma 50cm wys.i płaciłam 25zł to chyba dobra cena
bukszpanka nie kulka nie stożek, ale dość fajny nie licząc donicy to ma 50cm wys.i płaciłam 25zł to chyba dobra cena

smuci mnie to
 smuci mnie to  ale u nas nie ma co kupować nawet jak się chce bardzo... trzeba jechać dalej a to już wyprawa, z 3 dzieci trudno coś organizować...
 ale u nas nie ma co kupować nawet jak się chce bardzo... trzeba jechać dalej a to już wyprawa, z 3 dzieci trudno coś organizować...