Tez nad czosnkowi się zastanawiałam od kiedy
U Ciebie kwiaty trzcinnika wysoko na liśćmi są u mnie albo kwiaty niższe albo liscie wyższe
Stipa pieknie faluje. A cisy jakie kolosy. Nigdy nie pytałam w jakiej formie maja być? Bo widze ze je tniesz?
A nie wiem czemu. Tworzą duet ze stipą, więc całkiem popularnie. Za rok je przesadzę, więc pomyślę nad innym towarzystwem dla stipy.
Ten powojnik na gabionie zjawiskowy. Ja już sobie planuję podobne cacko na placyku zamiast tej mojej bukszpanowej trumny, tylko nie mogę zrobić kuchy z wymiarami.
Gosiu, tyle pięknych zdjęć pokazalaś, a ja jestem taka bezczelna, żeby prosić o fotkę kłosownicy. Ciągle nie mogę zidentyfikować tej mojej trawy czy to ona i chciałam porównać. Czy ona niedawno skończyła kwitnienie?
No nie, ja wymiękam przy tych fotach! I wszystko już u Ciebie kwitnie, jeżówki GJ u mnie jeszcze mocno śpiące, kiepsko mi przezimowały, dwie sztuki padły.
A wiesz, że miałam ochotę je między stipy wsadzić ?? tylko mi cierpliwości na zdejmowanie kamulców zbrakło. Teraz widzę że byłoby warto Popodziwiam u Ciebie
Ogród CUDO !