Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 13:16, 30 lip 2014

agniecha973 napisał(a)
Gośka, jak tu weszłam ostatnio, to nawet słowa nie dałam rady wydusić. Dopiero dziś coś wydukam. BOSKO MASZ!!! Każdy projektant musi być dumny jak widzi TAKĄ realizację swojego dzieła. Podziwiam.

Aguś- dziekuje ci bradzo.

Mam nadzieję że nie zawiodłam mojej projektantki
bdan 13:30, 30 lip 2014

Zaznaczam, bo podczytuję w miarę regularnie. Teraz juz będę na 100% na bieżąco
popcorn 13:42, 30 lip 2014

Bosz.. bosko! cudnie u Was! Ale pracy włożyliście, widać jest efekt! Przepięknie
te krawężniki na płasko to na podsypce z piaskiem i cementem, tak?
pozrawiam!!
malkul 13:47, 30 lip 2014

Karolcia- tak podsypka piaskowo-cemntowa
Dziękuję za docenienie wysiłków.

Danka- siadaj i zostań
Magda70 14:08, 30 lip 2014

I co?! Zmusiłaś mnie do zalogowania i uciekłaś?
paniprzyroda 15:10, 30 lip 2014

Ogród cudny i elegancki Widzę u Ciebie zielone jeżówki. Mam a raczej miałam jedną, piękny krzaczek. Przesadziłam jesienią i klops, myślałm, że już po niej, ale odbija jedną łodyżką z kwiatkiem. Na pewno jesienią kupię. Są prześliczne. Możesz się cieszyć, że je masz
Melony wymiatają, kiedyś uprawiałam, w tym roku nie posiałam
Pozdrawiam.
inag 20:17, 30 lip 2014

Trafiłam tu kiedyś- już dawno, przez przypadek i zaglądałam od czasu do czasu coraz bardziej zauroczona zmianami.. Nie chcę "słodzic" ale muszę Twój ogród jest dla mnie wzorem do naśladowania.. Poważnie. Masz w nim wszystko co kocham, od roślin (np jeżówki) aż do donic, rozplanowania rabat itd. Niestety u mnie już za późno ma wiele zmian ale gdybym mogła - przyznaję szczerze, żywcem ściągnęłabym wiele rozwiązań od Ciebie Mam nadzieję, że się za to nie obrazisz...
Co do melonów to aż zaniemówiłam. Nie wiedziałam, że to można uprawiać u nas!!! Co prawda moja babcia miała kiedyś arbuza, ale jeszcze nie słyszałam, by ktoś uprawiał melony!
Jagodaa 21:11, 30 lip 2014

a melony będą z prosciutto di Parma? ale to chyba nie ta pomarańczowa w środku odmiana? Z Ciebie to naprawdę miszcz .
Madzenka 22:52, 30 lip 2014

Jagodaa napisał(a)
a melony będą z prosciutto di Parma? ale to chyba nie ta pomarańczowa w środku odmiana? Z Ciebie to naprawdę miszcz .

Mniam i z. Chianti
AgnieszkaW 06:21, 31 lip 2014

Weszłam tu i musiałam cofnąć się tak z 10 stron, bo nie mogłam wyjść z Twojego ogrodu Jest cudnie, prosto, z klasą, idealnie dopasowany projekt do bryły domu. Pozdrawiam