anuska2507
22:06, 01 mar 2025

Te mikrusy cieszą mnie szczególnie. Nie dość, że pierwsze kwitną, to jeszcze przywołują miłe myśli, bo pochodzą z mojego rodzinnego domu, a właściwie ogródka 
Tu jest kora razem z kartonami. Ja mam jeszcze kilkanaście worków na zapasie. Pójdzie na uzupełnienie na niektórych rabatach, głównie w przedogródku.
Dzisiaj u mnie trochę padało. Ale wyskoczyłam na chwilę i wycięłam hakone
Do wycięcia zostały mi już tylko miskanty i turzyce. Te ostatnie mogą jeszcze zaczekać.
Wysiałam dzisiaj pora, bazylię, drugą odmianę papryki i - w ramach testu - pomidory Betalux. Miałam jeszcze nasiona z zeszłego roku kupione w markecie. Niestety rok temu nie wykiełkowało ani jedno, więc posiałam na gęsto, żeby sprawdzić, czy cokolwiek wzejdzie.

Tu jest kora razem z kartonami. Ja mam jeszcze kilkanaście worków na zapasie. Pójdzie na uzupełnienie na niektórych rabatach, głównie w przedogródku.
Dzisiaj u mnie trochę padało. Ale wyskoczyłam na chwilę i wycięłam hakone

Wysiałam dzisiaj pora, bazylię, drugą odmianę papryki i - w ramach testu - pomidory Betalux. Miałam jeszcze nasiona z zeszłego roku kupione w markecie. Niestety rok temu nie wykiełkowało ani jedno, więc posiałam na gęsto, żeby sprawdzić, czy cokolwiek wzejdzie.