ale dorodne te twoje kanny, tfu, tfu, coby nie zapeszyć
i jakiś bielony mur widzę i tarasowy skalniak
A to jest do pływania
I z powodu tej balii zrobiłam demolke ogrodu..bo mi zasłaniała skalniak... a urodziwe to to nie jest...
Trawy też zasłaniały.... i się zaczęło.... demolowanie...
![]()
Musiałam aż coś napisać, to napiszę- Aniu masz jak w bajce, uwielbiam wodę w ogrodzie, a Twoja kałuża jest naprawdę spora i wygodna.
Czy ja dobrze widzę, że Twoje miskanty są już takie olbrzymie?
dzięki
ja też lubię ten murek z lawendątak sobie wymyśliłam tę lawendę przy nim w zeszłym roku i nawet nieźle rośnie...
tu też go widać... fotka spomiędzy winobluszczu trójklapowego na słupach betonowych,w oddali widać też mój skalniak ( na piwniczce)
![]()
a tu widok na schody i piwniczkę - przy murku obok schodów tez lawenda -ale starsza i kwitnie później, bo to strona pn
![]()
![]()
i jeszcze lawenda na rabacie pd przy samym domu ( najgorętsze m-ce) - jukka zaczyna kwitnąć...
![]()
![]()
widok na skalniak
![]()
nie ... wespół z Irenką postanowiłyście mnie dobić ... u obu po 59 postów do zaktualizowania... ale byłam dzielna ... ograniczę się jednak do stwierdzenia, że .......................... oczko wodne .............. też mimo woli jakby
Irenko, cudne widoki u Ciebie - i skalniak i lawenda i hortensja i różne różeA tym cudowniejsze, bo wiem ile pracy kosztują, żeby były takie jak na zdjeciach
A teraz skalniak..... po prawej....nie mam zdjęć całosci bo z powodu rozwalonego terenu mijam obiektywem ten bałagan...
![]()
italic text
A takiego coś , w kaciku na bazalke , szczypiorek , melise , i.t.d.