A masz takiego bodziszka? Niski kwitnie na różowo. Świetnie zadarnia.
Dorotka , A co ja tu widzę , gotowe bukiety , prosto z rabaty do wazonu pięknie
moje nowe wisienki liczę na to, że na przyszły sezon będą wyglądać lepiej tz. tym starszym podetnę ciut korony żeby tamte je choć troszku dogoniły ale ile roboty - zebrać kamień, dowieźć ziemi, posadzi, posprzątać - starzeje się ... sił mi zaczyna brakować
Aniu to jest świecznica groniasta, ja miałem na myśli te kwiatostany a nie nazwę przetaczniki gaura, krwiściąg,krwawnik gaura, jeżówka, penstemon
To zależy chyba od miejsca i co dla kogo znaczy krótko. U mnie w półcieniu w tym sezonie kwitła od początku czerwca w połowie miesiąca a na początku lipca była po kwitnieniu w słońcu kwitła krócej
Dorotko już mamy krawężniki położone...... bardzo mi się podoba efekt prac. Pochwalę Męża Pochwalę Widok przy drzwiach do domku... A tu z tarasu...
Ula moja taka
Sylwia wiesz co..tak patrzę na tą nasturcję z wszystkich stron ..i stwierdzam jednak że ona jest morelowo różowa zdjęcie nie oddaje jej pięknego koloru A mam jeszcze taką..krwisto czerwoną
Hihi A póki co atak werbeny na froncie I magnolia ma pączek A kury miały tydzień żeby zacząć nieść, bo byłby rosół
Książę Rudolf Rozdarty Po prostu Koteś Przylepa Princesita vel Siwucha I Królowa Podwórza I te oczy...
Witam, prosZe o rade , czy posadzona w ubiegłym roku kocimiętka i ścięta w październiku powinnam teraz przyciąć ? [