Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 23:13, 11 kwi 2022

A wczoraj była niedziela handlowa... To polazłam do ogrodniczego... I tam kwiatki były... bardzo ładne kwiatki...
To kupiłam
-bodziszek Rozane (wszyscy mają, mam i ja )
-bodziszek Dragon Heart
-bodziszek Russel Prichard
-powojnik Ville de Lyon
-ostróżkę bardzo fioletową
-penstemon hartwegeii Polaris Purple i Rose

I błagam, jeśli mnie choć trochę lubicie, nie pytajcie, gdzie to posadzę
galgAsia 23:15, 11 kwi 2022

Basieksp napisał(a)

No wzięłam się właśnie pruję stary sweter, za mały i robię sobie, taki szeroki szał, ala peleryna na chłodniejsze letnie wieczory, ale na szydełku, to łatwiej mi wychodzi do lata zdążę
Brawo Ty Trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia
tulucy 23:16, 11 kwi 2022

Ja tam Cię uwielbiam i dlatego Ci napisze, że wierzę w to, że znajdziesz miejsce w końcu mam tak samo
galgAsia 23:38, 11 kwi 2022

Lucy, Siostro Damy radę, bo kto, jak nie my
Magleska 04:48, 12 kwi 2022

Asia fajne zakupy -miejsce zawsze się jakieś znajdzie

i bardzo bardzo podoba mi się sweterek dla Mamy twej moje kolorki
tulucy 09:09, 12 kwi 2022

galgAsia napisał(a)
Lucy, Siostro Damy radę, bo kto, jak nie my

Zwłaszcza że właśnie zakupiłam 4 kokorycze, przetacznika pagórkowatego, bylicę piołun, jeszcze jakieś ziółko kwitnące ozdobne i iryska luizjańskiego po sztu dwie to wszystko... I chodzi mi drzewo po głowie, ale chyba je wywalę z myśli i przesadzę jedną jabłonkę, co już mam, a i tak ją muszę przesadzić
antracyt 09:20, 12 kwi 2022

Ale szalejecie dziewczyny z zakupami. Widać, że nie macia sryliona doniczek daliowych do przechowania i posadzenia
Ja nie wiem, jak mogłam niedzielę handlową przegapić, siedziałam w nasionach zamiast po szkółkach latać. Przetacznik pagórkowaty idealnie pasowałby na obwódkę różanki, poszukać muszę i jakieś nowe bodziszki też
Wiolka5_7 13:04, 12 kwi 2022

Świetne zakupy w niedzielę handlową
Sweterek śliczny udziergałaś

Wiosna u Ciebie na całego ,kwiatuszki ślicznie kwitną i roślinki się budzą

A na jakim etapie jest Twoja parocja ? Bo moja przeżyła zimę i za chwilę listki wypuści
galgAsia 13:07, 12 kwi 2022

Magleska napisał(a)
Asia fajne zakupy -miejsce zawsze się jakieś znajdzie

i bardzo bardzo podoba mi się sweterek dla Mamy twej moje kolorki
Dzięki Madzia tak mi mów
Kolorki są milusie, takie wiosenne I fajna włóczka, miękka i przytulaśna
galgAsia 13:09, 12 kwi 2022

tulucy napisał(a)

Zwłaszcza że właśnie zakupiłam 4 kokorycze, przetacznika pagórkowatego, bylicę piołun, jeszcze jakieś ziółko kwitnące ozdobne i iryska luizjańskiego po sztu dwie to wszystko... I chodzi mi drzewo po głowie, ale chyba je wywalę z myśli i przesadzę jedną jabłonkę, co już mam, a i tak ją muszę przesadzić
Taaa... Mądrzy mówią, że genialne umysły działają podobnie
Jeśli idzie o jabłonkę, to zawsze wart mieć i hołubić. Moja Ola za chwilkę będzie kwitła. Oj, jak ja lubię ten czas