Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 13:20, 11 kwi 2022

lilie martagon też z przedszkolem

Świecznica w kolorze ziemi, prawie jej nie widać, ale zdeterminowana ogrodniczka znajdzie i takie listki

Piwonie jeszcze nie kwitnę, ale już chyba niewiele im brakuje

Puszkinia . Te niebieskie paseczki są takie słodkie

tulucy 13:37, 11 kwi 2022

Uprasza się Koleżankę o obejrzenie mojego czegoś, co mogłoby być martagonem, ale pewności nie ma.

Ps. Czy tam wcześniej to kwitnie serduszka czy kokorycz?
galgAsia 13:41, 11 kwi 2022

Judith napisał(a)
Galgasiu, piękny sweterek . Widzę, że na drutach zrobiony .
Też lubię robótki, preferuję szydełko . Masz taki wynalazek z lampkami zakładanymi na szyję? Fajna rzecz - można dziergać wieczorkiem przy oglądaniu filmu, gdy w pokoju tylko boczna lampka się świeci .
Lampkę mam... na oku Jeśli ją polecasz, to raczej kupię, bo podoba mi się już od jakiegoś czasu
Na drutach robię "od zawsze", do szydełka przekonałam się dwa lata temu i też pokochałam miłością gorącą
Właśnie popełniłam kolejny sweterek, tym razem dla Mamy. Bardzo się spieszyłam, żeby zdążyć na Wielkanoc. Jeszcze tylko wykończenie i guziki

galgAsia 13:47, 11 kwi 2022

tulucy napisał(a)
Ja się zastanawiam nad uruchomieniem produkcji. Nie musi być seryjna. Ale krótkie kolekcje... Muszę sobie odświeżyć umiejętności. Widziałam w internetach piękny płaszczyk i mi się zamarzył.
Ja znalazłam właśnie kieckę letnią ażurową, z dziurami Może tym razem zrobię coś dla siebie
galgAsia 13:48, 11 kwi 2022

Magleska napisał(a)
Asia takim sweterkiem i ja bym nie pogardziła piękny

a wiosnę masz już mega piękną i zaawansowaną -przeprowadzam się w Twoje rejony -u nas jeszcze marnie z wiosną -teraz w dodatku ochłodziło się bardzo
Madzia zimno to chyba jest u wszystkich, niestety Dobrze, że zaczęło padać, deszcz uratował moją wiosnę
galgAsia 13:50, 11 kwi 2022

Nowa12 napisał(a)
U Ciebie musi być jakiś wyjątkowy klimat bo masz już mocno zaawansowaną wiosnę. Teraz też u Ciebie nie pada? U mnie pada od wczoraj praktycznie bez przerw.
Aga, tu faktycznie jest ciepło, ale coś za coś - mało opadów, coraz mniej... I bezśnieżne zimy, niestety...
Padać zaczęło dopiero 4 kwietnia. I popaduje do dziś
galgAsia 13:52, 11 kwi 2022

deszczowymaj napisał(a)
Asieńko wiosna z przytupem u Cię

Sweterek uroczy zdolniacha z Ciebie ..szczerze podziwiam
Bo padnę...! Gdzie Ty się włóczysz, Asiulka?!? Wracaj mi tu zaraz na Ogrodowiska łono, Ty łazęgo
Serio, brakuje mi Twoich zdjęć i wpisów, popraw się
Za pochwały dziękuję bardzo
April 13:56, 11 kwi 2022

Jaką masz śliczną kokorycz. Mi się marzy taka ciemno niebieska ale ciągle brak w sklepie.
Roocika 19:26, 11 kwi 2022

Asiu, podziwiam wiosnę i jej zaawansowanie
Gosialuk 19:34, 11 kwi 2022

Asia jak miło popatrzeć na wiosnę u ciebie. Ten czosnek z grubymi liśćmi to pewnie jakiś karatawski.
Pomidorki - prawie masowa produkcja.
Cebulicę i ja uwielbiam. Nawet siewki sobie popikowałam.
Tak jak ty wypatrzyłaś świecznicę ja wypatrzyłam zawilce wielkokwiatowe i języczkę pomarańczową. Podobna kolorystyka.
U mnie przegorzan się tak nie sieje, ale za to mam pełno siewek szczeci. Zastanawiam się teraz czy usunąć wszystkie, czy jednak coś zostawić, bo roślina miododajna.
A książkę też już mam.
Na temat zaawansowania wiosny już nie piszę.