Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Helen 18:00, 21 mar 2020

galgAsia napisał(a)
Lucy, ja rzutem na taśmę - byłam w czwartek w ub. tyg., w sobotę ogłosili stan zagrożenia...

Ja byłam w środę w ubiegłym tygodniu, ale do świąt na pewno nie dam rady. I co wtedy?
galgAsia 18:02, 21 mar 2020

Klonik ussuryjski za chwilę wypuści listki

Świecznica wykluwa się spod ziemi, ciekawe, czy w tym roku zakwitnie

Wiąz JH już zaczyna "listkować" - jego liście przyprawiają mnie o palpitacje, są takie piękne, takie inne...
Magleska 18:04, 21 mar 2020

Asia
dawaj więcej fotek nudzę się na tym kurowaniu się wyszłam dziś tylko fotek parę cyknąć ,a tak to forum nadrabiam

ps. przepis na powojniki zapisałam ...na razie nie mam ani czosnku ani nadmanganianu ...jest jakiś termin realizacji takich oprysków ?
Misia 18:08, 21 mar 2020

Piękna wiosna już u Ciebie Asiu i fajnie jest cię zobaczyć, sympatyczna babeczka z Ciebie Ja się jakoś zebrać nie mogę w tym sezonie niby coś tam ogarnęłam, żywopłot w lutym przycięłam a ostatni fragment jakieś dwa tygodnie temu posadziłam i dalej ruszyć nie mogę nawet pomidorków nie wysiałam aż mi wstyd chyba kopa w "cztery litery" mi trzeba...
galgAsia 18:16, 21 mar 2020

Magleska napisał(a)
Asia
dawaj więcej fotek nudzę się na tym kurowaniu się wyszłam dziś tylko fotek parę cyknąć ,a tak to forum nadrabiam

ps. przepis na powojniki zapisałam ...na razie nie mam ani czosnku ani nadmanganianu ...jest jakiś termin realizacji takich oprysków ?
Dawam, dawam

Na powojniki to jest do podlewania i raczej nie ma limitu czasowego, ważne coby wiosną go zrobić.
Odpoczywaj sobie, póki możesz, bo potem wszystkich nas zapędzą na "zakazy"

Dla Ciebie Madziu
galgAsia 18:20, 21 mar 2020

Misia napisał(a)
Piękna wiosna już u Ciebie Asiu i fajnie jest cię zobaczyć, sympatyczna babeczka z Ciebie Ja się jakoś zebrać nie mogę w tym sezonie niby coś tam ogarnęłam, żywopłot w lutym przycięłam a ostatni fragment jakieś dwa tygodnie temu posadziłam i dalej ruszyć nie mogę nawet pomidorków nie wysiałam aż mi wstyd chyba kopa w "cztery litery" mi trzeba...
Misiulek się obudził

Cześć, Śpiochu Jeśli Cię to pocieszy, to ja też nie bardzo mogą się rozpędzić... Chyba trzeba tak jak lokomotywa : najpierw powoli, jak żółw ociężale, ruszyła maszyna po szynach ospale... A potem będzie z górki, i pod górkę też, ale już z rozpędem

Anda 18:24, 21 mar 2020

O, to ja też jestem lokomotywą

Ładnie Ci w chuście
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Misia 18:25, 21 mar 2020

Pewnie masz rację i coś w tym jest, bo koniec sezonu to w grudniu prawie miałam
galgAsia 18:26, 21 mar 2020

Hakonki się obudziły - uwielbiam je. Sporobolus też się delikatnie zaczyna zielenić

Irysy syberyjskie

Powojniki zaraz zaczną kwitnąć...?

Krwiściąg
galgAsia 18:29, 21 mar 2020

Ten odcień niebieskiego sprawia, że zaczyna nucić: Heaven , I'm in heaven