Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Magara 22:49, 18 kwi 2020

Helen napisał(a)

Magara, ja Ciebie podziwiam, że tak długo w noc dajesz radę. Jak Ty to robisz Kobitko? Ja o 22.30 padnięta na maxa jestem a Ty się dopiero rozpisowujesz

galgAsia napisał(a)
Helen, mam tak samo - po 22 oczy na zapałki, a one się dopiero rozkręcają

zdradzę Wam mój sekret - nie zrywam się o świcie

a tak serio - to ja zwyczajny nocny marek jestem, w nocy lepiej się pracuje, nikt nic ode mnie nie chce, telefon nie dzwoni, smsy nie piszczą, a teraz to nawet działka nie woła więc późny wieczór i noc to najlepszy czas na pracę twórczą - a w przerwie trzeba zerknąć co u Was nowego słychać
deszczowymaj 23:51, 18 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Uprzejmie donoszę, że zaczęła kwitnąć Royalty

Cudowności I pomyśleć ,że też taką mam

..ale moja to nawet listków jeszcze nie wypuściła..dopiero zbiera się w pączkach pewnie kwiatów w tym roku i tak się nie doczekam
Magara 00:25, 19 kwi 2020

to jeszcze nocny meldunek - skoro już wylazłam na dwór za potrzebą to powiem
jest minus siedem, tak mówi termometr, który leży na barierce tarasu
koty w kotowniku grzegrzą - znaczy faktycznie ciepło nie jest
Asiu, galGasiu - masz Ty w zanadrzu jakieś lepsze prognozy??? bo ja poproszę bardzo
Johanka77 00:31, 19 kwi 2020

Pospacerowałam. Prześlicznie u Ciebie!
Cienista jest naprawdę zjawiskowa w tym świetle.

Piękne zdjęcia robisz Asia
anabuko1 07:59, 19 kwi 2020

Bardzo ładna wiosna
I jabłoń rajska już ci kwitnie.
Moja mniej rozwinięta niż twoja.
galgAsia 10:45, 19 kwi 2020

Magara napisał(a)

zdradzę Wam mój sekret - nie zrywam się o świcie

a tak serio - to ja zwyczajny nocny marek jestem, w nocy lepiej się pracuje, nikt nic ode mnie nie chce, telefon nie dzwoni, smsy nie piszczą, a teraz to nawet działka nie woła więc późny wieczór i noc to najlepszy czas na pracę twórczą - a w przerwie trzeba zerknąć co u Was nowego słychać
No tak, to by wiele wyjaśniało Jak nie wstaję po 5, też mogę trochę dłużej pobuszować. Z naciskiem na trochę
galgAsia 10:47, 19 kwi 2020

deszczowymaj napisał(a)

Cudowności I pomyśleć ,że też taką mam

..ale moja to nawet listków jeszcze nie wypuściła..dopiero zbiera się w pączkach pewnie kwiatów w tym roku i tak się nie doczekam
Ale dlaczemu nie ma być kwiatów?!? sadziłaś w ub. roku? Bo ja sadziłam jesienią 2018 i faktycznie, następny sezon był bez kwiatów, jabłonka się korzeniła. W tym roku mam pierwsze kwitnienie
galgAsia 10:50, 19 kwi 2020

Magara napisał(a)
to jeszcze nocny meldunek - skoro już wylazłam na dwór za potrzebą to powiem
jest minus siedem, tak mówi termometr, który leży na barierce tarasu
koty w kotowniku grzegrzą - znaczy faktycznie ciepło nie jest
Asiu, galGasiu - masz Ty w zanadrzu jakieś lepsze prognozy??? bo ja poproszę bardzo
Minus siedem?!? No jakaś masakra to jest... Nie sądziłam, że aż takie mrozy są jeszcze... U mnie prognozy już przymrozków nie przewidują.
galgAsia 10:53, 19 kwi 2020

Johanka77 napisał(a)
Pospacerowałam. Prześlicznie u Ciebie!
Cienista jest naprawdę zjawiskowa w tym świetle.

Piękne zdjęcia robisz Asia
Dziękuję bardzo Aczkolwiek tylko ja wiem, jak jest naprawdę
A jeśli chodzi o zdjęcia.... Practice, practice, practice… i ciągle jeszcze wszystko przede mną
Johanka77 10:57, 19 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Dziękuję bardzo Aczkolwiek tylko ja wiem, jak jest naprawdę
A jeśli chodzi o zdjęcia.... Practice, practice, practice… i ciągle jeszcze wszystko przede mną