Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Zana 08:17, 20 kwi 2020

Asiu, to cudowna wiadomość. Ja kompletnie nie rozumiem dlaczego cały personel medyczny nie jest REGULARNIE testowany.

Trzymaj się dzielnie na tym froncie! Kciuki zaciskam mocno
galgAsia 08:22, 20 kwi 2020

Aniu, kosy są bardzo towarzyskie . Lubią przysiąść, popatrzeć, co tam się dzieje w ogródku, podreptać po ścieżce... A ja to skwapliwie wykorzystuję
Bo takie sójki to tylko śmigają i już ich nie ma.

Szafirków posadziłam jesienią 80 cebulek i na pewno w tym roku dosadzę co najmniej jeszcze raz tyle. Są cudne
galgAsia 08:32, 20 kwi 2020

Zana napisał(a)
Asiu, to cudowna wiadomość. Ja kompletnie nie rozumiem dlaczego cały personel medyczny nie jest REGULARNIE testowany.

Trzymaj się dzielnie na tym froncie! Kciuki zaciskam mocno
Anulku, ja wiele rzeczy nie rozumiem, a wiele - niestety - rozumiem i nóż mi się w kieszeni otwiera...

Ty też się trzymaj, będzie coraz cieplej, będziesz mogła dłużej w ogrodzie siedzieć, tam można zapomnieć o całym świecie. Wczoraj tak było - słońce, pszczoły, trzmiele, ptaki... Błogostan normalnie , czego Tobie, sobie i nam wszystkim życzę

Jeżdżę teraz do ogrodu inną drogą, to taka moja namiastka wolności - bez maski, okna otwarte, jadę sobie powolutku, jak nie ja . Po drodze mijam jezioro, wokół którego znów można chodzić
Anda 08:34, 20 kwi 2020

Asiu, to bardzo dobra wiadomość Trzymam kciuki za Ciebie i cały personel.

Zdjęcia ogrodowe śliczne. U mnie zakwitł pierwszy czosnek Purple Sensation
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
tulucy 09:25, 20 kwi 2020

galgAsia napisał(a)
Mój szpital jest najlepszy na świecie!!!!!
Robią nam testy, sami z siebie

Taka dobra wiadomość na początek tygodnia

Brawo!!!!
mrokasia 09:27, 20 kwi 2020

Asiulku, ile ślicznych zdjęć!!! Ja tak ryję z nosem przy ziemi, że nawet nie mam czasu pomyśleć o jakichś artystycznych fotkach... Ale nic, przyjdą kiedyś lepsze czasy .
Jabłonki - muszę pomyśleć, poczytać o nich. Potrzebne mi będzie nieduże drzewko koło przyszłej altany, może właśnie jakaś jabłonka?

Aaaa, no i trzymam kciuki za to testowanie. I za Ciebie!!!
Kasya 09:32, 20 kwi 2020

Super widok na jeziorko... aż chce się pospacerować
galgAsia 10:50, 20 kwi 2020

Anda napisał(a)
Asiu, to bardzo dobra wiadomość Trzymam kciuki za Ciebie i cały personel.

Zdjęcia ogrodowe śliczne. U mnie zakwitł pierwszy czosnek Purple Sensation
Już czosnki...? One chyba kwitną maj - czerwiec... Niesamowite przyspieszenie
galgAsia 10:50, 20 kwi 2020

tulucy napisał(a)

Brawo!!!!
galgAsia 10:58, 20 kwi 2020

mrokasia napisał(a)
Asiulku, ile ślicznych zdjęć!!! Ja tak ryję z nosem przy ziemi, że nawet nie mam czasu pomyśleć o jakichś artystycznych fotkach... Ale nic, przyjdą kiedyś lepsze czasy .
Jabłonki - muszę pomyśleć, poczytać o nich. Potrzebne mi będzie nieduże drzewko koło przyszłej altany, może właśnie jakaś jabłonka?

Aaaa, no i trzymam kciuki za to testowanie. I za Ciebie!!!
Jabłonki są piękne bardzo . I w zasadzie cały czas ozdobne - kwiaty, liście, jabłuszka Ja mam dwie, gdybym miała miejsce, to na pewno bym dosadziła więcej. Są w sumie niewysokie - większość do 5m i takie kompaktowe.
Lepsze czasy nadejdą szybciej niż myślisz . Za chwilę te wszystkie posadzone dary ruszą i będzie czad

Dzięki