Asia, zamiast pełnych paneli moze tylko kratownice gotowe poprzykręcasz. Pomalujesz jakim innym kolorem (nie szarym albo ciemniejszym) moze byc ładnie. No chyba, ze mocno Cie uwiera ten widok to zrob pełne albo pełne z kratka na górze.
Asia juz u mnie napisałam, te panele nie nadaja sie na plot, są za wiotkie. Musiałabys ew. zrobic kantowki i kotwy na beton, pomiedzy kantówkami usztywnienie z desek albo mniejszych kantówek i na to plot. Lub od razu grubszy i porzadniejszy panel kupic.
Takiego wzorku na liściach na żywo jeszcze nie widziałam. Na pozostałych liściach też już widać zaczątki... Obserwuj, bo to chyba rzeczywiście wirus. Jeśli kolejne liście też takie będą, to będziesz musiała pozbyć się całego krzaczka. Dezynfekuj nie tylko narzędzia, ale i rękawice, dłonie. Wirus może się przenosić na wszystkim.
Różę mam od 2018. Dotychczas nie chorowała i pięknie kwitła. Nie rośnie w sąsiedztwie innych róż, na tej same rabacie jest jeszcze MW, ale w pewnym oddaleniu.
Jesteście kochane, dziękuję