Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Alija 22:20, 15 maj 2023

Zuziu, jak dobrze, że trafił na Ciebie, jesteś wspaniałą osobą. Też trzymam kciuki za jeżyka.
Najbardziej denerwuje mnie, kiedy widzę rozjechanego jeża albo zaskrońca na drodze i widać,
że chyba specjalnie ktoś w niego wjechał. Ludzie są straszni.
Tak więc, to co Ty robisz przywraca wiarę w człowieka.
Kawa 09:44, 16 maj 2023

za jeżyka trzymam kciuki
u mnie jesienią widziałam pod bramą takiego ślicznego dużego spaślaka nie wiem czy odwiedzał mój ogródek ale bardzo bym się z tego powodu cieszyła

April 10:29, 16 maj 2023

Szybka ta twoja rodgersja że już kwitnie. U mnie dopiero liście.
Jak dobrze że udało ci się zająć jeżykiem. Nie wiem czy sama bym się domyśliła, że potrzebuje pomocy.
antracyt 11:02, 16 maj 2023

Alija napisał(a)
Zuziu, jak dobrze, że trafił na Ciebie, jesteś wspaniałą osobą. Też trzymam kciuki za jeżyka.
Najbardziej denerwuje mnie, kiedy widzę rozjechanego jeża albo zaskrońca na drodze i widać,
że chyba specjalnie ktoś w niego wjechał. Ludzie są straszni.
Tak więc, to co Ty robisz przywraca wiarę w człowieka.

Dziwnie się czuję kiedy czytam, że jestem wspaniałą osobą - moim zdaniem całkiem zwyczajną, z normalnymi odruchami. Wysłałam rano smsa z pytaniem jak się chudzielec czuje i czekam na dobre wieści
DariaB 11:10, 16 maj 2023

Ja też trzymam kciuki za jeżyka! Nie dość, że jesteś wrażliwa i troskliwa to jeszcze skromna uwierz, nie każdy by zareagował tak jak Ty!
antracyt 11:16, 16 maj 2023

Kawa napisał(a)
za jeżyka trzymam kciuki
u mnie jesienią widziałam pod bramą takiego ślicznego dużego spaślaka nie wiem czy odwiedzał mój ogródek ale bardzo bym się z tego powodu cieszyła

Jak jesienią jeż jest tłuściutki to super, ma bardzo duże szanse na przezimowanie
antracyt 11:22, 16 maj 2023

April napisał(a)
Szybka ta twoja rodgersja że już kwitnie. U mnie dopiero liście.
Jak dobrze że udało ci się zająć jeżykiem. Nie wiem czy sama bym się domyśliła, że potrzebuje pomocy.

Myślę, że byś się domyśliła. Jeżeli w ciągu dnia zobaczysz jeża leżącego, który nie reaguje na dotyk(nie ucieka, nie kuli się) to znaczy, że coś z nim nie tak.

Rodgersja na razie pokazała pąk, myślę, że do kwitnienia to jeszcze trochę czasu ma.
antracyt 16:33, 16 maj 2023

DariaB napisał(a)
Ja też trzymam kciuki za jeżyka! Nie dość, że jesteś wrażliwa i troskliwa to jeszcze skromna uwierz, nie każdy by zareagował tak jak Ty!

Daria, akurat skromna to ja raczej nie jestem

antracyt 16:41, 16 maj 2023

Nie wiem jak u Was, ale u mnie wystarczył dzień deszczu i wszystko ruszyło jak na drożdżach Na różance zrobiło się spokojnie zielono, ale kawałek dalej pojawiły się nowe kolory i zapachy. Krasawica cudnie koresponduje z Black Lace Eva i babcinymi irysami w nogach. Te ostatnie płynnie przechodzą w okolice szklarni.
antracyt 16:46, 16 maj 2023

Te same tonacje widać też na leśnej, gdzie rozszalały się bodziszki żałobne. Jedna siewka zaskoczyła mnie kolorem W tle powojnik Guernsey Cream