Dokładnie to samo chciałam napisać
Zuza pięknie, zielono, kolorowo i w ogóle
Moją wiosnę ratują niezapominajki, cebulowe, poza szafirkami, wielkie rozczarowanie w tym roku
Zapisuję co u Ciebie już kwitnie, ale nie wiem czy to ma sens bo jednak klimat mamy różny
O siewki przypomnij się za jakiś czas, na razie kilka maluszków nadprogramowych widzę.
Epimedia podpiszę te co pamiętam, reszty nie chce mi się teraz szukać.
U mnie wczoraj też zakwitł przetacznik goryczkowaty. Śliczny jest w tej swojej delikatności. Wysępiłam w zeszłym roku od Lucy Liczę na samosiew
Epimedia masz śliczne
Ty chyba powinnaś zapisywać co teraz kwitnie u pokrzywowej Magdy, tempo rozwoju roślin macie bardziej zbliżone.
Nie ma się co smucić, kolor i do Ciebie za chwilę zajrzy Ja co roku coś dosadzam na każdą porę roku i dopiero od niedawna efekt jest fajny.
Dostałam przed chwilą informację że niestety jeża nie udało się uratować, musiał zostać uśpiony. Nie będę się wdawać w szczegóły, ale jego stan spowodowany był długoczasowym wyniszczeniem płuc o niezidentyfikowany podłożu(ze względu na to co weterynarz zobaczył podczas sekcji sprawa będzie dalej wyjaśniana, narząd został wysłany do dalszych badań). Szkoda maluszka, mam nadzieję że to jednorazowa sprawa.