Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 14:00, 20 cze 2024

Na koniec morze Alden Biesen
Magara 23:39, 20 cze 2024

Zuza, czym się kierowałaś wybierając róże? Wszystkie one cudne
DariaB 12:11, 21 cze 2024

Cudowne te róże, niektóre nazwy trudno wymówić, a tym bardziej zapamiętać haha. Bukieciki też tworzysz wspaniałe, chyba jesteś ogrodowiskową bukieciarką
antracyt 12:16, 21 cze 2024

Hmmm, początkowo głową...ale potem to już trudnymi do zdiagnozowania fascynacjami
Generalnie to bardzo ważna była zdrowotność i wytrzymałość na trudne warunki. Potem zapach, dalej upodobanie do drobnych, pojedynczych kwiatów. Część kupowałam, bo pasowała do rabaty, historyczne bo są piękne, a do tego spełniają kryteria zdrowia i zapachu. Oczywiście mam też kilka chorowitych i bez zapachu, ale pięknych
antracyt 12:19, 21 cze 2024

DariaB napisał(a)
Cudowne te róże, niektóre nazwy trudno wymówić, a tym bardziej zapamiętać haha. Bukieciki też tworzysz wspaniałe, chyba jesteś ogrodowiskową bukieciarką

Dziękuję
Bukiety bardzo mnie relaksują i mogę sobie w nich realizować nawet najdziwniejsze pomysły i fantazje.
antracyt 18:33, 21 cze 2024

Nie wiem jak reszta rodziców, ale ja dzisiaj rozpoczełam wakacje Koniec z rozwożeniem nieletniego towarzystwa, przypominaniem o zabraniu tego, tamtego i siamtego ważnego do szkoły Dodatkowo "skończyłam" 8klasę muzyczną i codziennego przypominania + motywowania do gry też już nie będzie
Bujam się beztrosko na tarasie i zerkam na zieloności ze szyptą koloru Niebieskości zaczyna pokazywać hyzop z leśną w tle, po bokach pną się niespiesznie fasolnik z powojnikiem, a nad głową szaleje winobluszcz(a w nim drze się ptactwo)
Relaksik idealny

Anda 18:55, 21 cze 2024

Ale Ci dobrze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:58, 21 cze 2024

antracyt napisał(a)

Haha, mam nadzieję, że świeża porcyjka różanych portretów przywróci klimat początku lata
Prieure de Saint Cosme i Pretty Sunrise

Slicznotka Skąd ją masz?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magara 22:53, 21 cze 2024

antracyt napisał(a)
Hmmm, początkowo głową...ale potem to już trudnymi do zdiagnozowania fascynacjami
Generalnie to bardzo ważna była zdrowotność i wytrzymałość na trudne warunki. Potem zapach, dalej upodobanie do drobnych, pojedynczych kwiatów. Część kupowałam, bo pasowała do rabaty, historyczne bo są piękne, a do tego spełniają kryteria zdrowia i zapachu. Oczywiście mam też kilka chorowitych i bez zapachu, ale pięknych

No to pomogłaś

Ładnie wakacje rozpoczęłaś, z tego co piszesz należy Ci się leniuchowanie na maxa
Juzia 08:12, 22 cze 2024

A na czym dziecię gra?