Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

vita 11:41, 08 gru 2025

Przyjemnie rozpoczął się grudzień u Ciebie, z jemiołą i światełkami a śnieg uatrakcyjnił saunowanie, na fotkach wszystko wygląda jak z bajki
Dużo ptactwa do ogrodu zagląda, aparat już obstalowany? Dziękuję za informacje o grujeczniku
Żółtnica pomarańczowa prześliczna
ewsyg 20:00, 08 gru 2025

Piękne dekoracje świąteczne. Też rozwiesiłam jedzonko dla ptaszków, ale ich nie widzę. Chętniej odwiedzają sąsiadów, gdzie na jabłoni zostało trochę owoców.
antracyt 11:11, 23 gru 2025

vita napisał(a)
Przyjemnie rozpoczął się grudzień u Ciebie, z jemiołą i światełkami a śnieg uatrakcyjnił saunowanie, na fotkach wszystko wygląda jak z bajki
Dużo ptactwa do ogrodu zagląda, aparat już obstalowany? Dziękuję za informacje o grujeczniku
Żółtnica pomarańczowa prześliczna

Aparat musi poczekać na lepsze czasy Zalała nas fala nieplanowanych wydatków. Piekarnik i zmywarka bardziej były teraz potrzebne
antracyt 11:21, 23 gru 2025

ewsyg napisał(a)
Piękne dekoracje świąteczne. Też rozwiesiłam jedzonko dla ptaszków, ale ich nie widzę. Chętniej odwiedzają sąsiadów, gdzie na jabłoni zostało trochę owoców.

Ptaki pojawią się pewnie jak przyjdzie większy mróz. A może masz za mało większych drzew i krzewów wokół? Ptaki preferują miejsca, gdzie mogą się szybko schować przed drapieżnikami.

Ozdoby świąteczne mam też już w domu i w tym roku są bardzo minimalistyczne, głównie na zielono
antracyt 11:25, 23 gru 2025

Wszystkim zaglądającym życzę dużo zdrowia, ciepłej świątecznej atmosfery ale mroźnych i białych widoków za oknem
Wesołych Świat!
Marcin89 21:50, 24 gru 2025

antracyt napisał(a)
Wszystkim zaglądającym życzę dużo zdrowia, ciepłej świątecznej atmosfery ale mroźnych i białych widoków za oknem
Wesołych Świat!
Tobie też wesołych Świąt Bożego Narodzenia
antracyt 15:19, 29 gru 2025

Marcin, dziękuję
Było wesoło i rodzinnie

Za chwilę Nowy Rok... i o dziwo mam na niego kilka zmian ogrodowych zaplanowanych. Zobaczymy ile uda mi się z tych planach wcielić wżycie
Na razie porzadkuję tegoroczne ogrodowe zdjęcia i stare nasiona a wczoraj zakupiłam jeszcze mocno przecenione tulipanowe cebule do donic. W zeszłym roku z takich przecen miałam wiosną pięknie przystrojony taras. Liczę na powtórkę

Zdjęcia wstawiłam w tym roku w miarę regularnie i w całkiem sporej ilości, ale wrzucę co nieco jeszcze raz w ramach podsumowania 2025.
Mam nadzieję, że się wszystkie nie będą powtarzać
antracyt 15:34, 29 gru 2025

Majowo

Czerwcowo
antracyt 16:27, 29 gru 2025

Lipcowo

Sierpniowo

antracyt 17:16, 29 gru 2025

Szczypta września

Na październiku przegląd zakończę

Mam nadzieję, że przyszły rok zapewni mi równie przyjemne widoki