Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 15:07, 31 gru 2025

nyna76 napisał(a)
Zachwyt to mało powiedziane .....
Było, jest i będzie pięknie u Ciebie cokolwiek wymyślisz.

Szczęśliwego Nowego Roku Zuziu

Ania, bardzo dziękuję!
Dla Ciebie również wszystkiego dobrego i dużo relaksu w ogrodzie!
antracyt 15:19, 31 gru 2025

vita napisał(a)

Liczę na fotki wspomnieniowe, ja mam zaległości od lipca, przed nami jeszcze długa zima, będzie czas na uważniejsze przyjrzenie się Ciekawa jestem Twoich nowych planów ogrodowych.
Najlepsze noworoczne życzenia ślę

Dziękuję za noworoczne życzenia i zwrotne (pełne ciepłych myśli) przesyłam do Ciebie!

Ogrodowe plany na przyszły rok opiszę pewnie za jakiś czas. Rewolucji nie będzie, ale przesadzania trochę(sporo?) i korekcja linii niektórych rabat. Może nawet na wiosnę jakieś nowe róże wpadną do koszyka... na przemyślenia mam co najmniej dwa miesiące. Pewne na 100% jest to, że nie będzie w przyszłym roku głównej łączki kwiatowo-trawiastej. Zostaną za to dwie trawiaste w okolicach drzew owocowych.

PS. Wczoraj wpadłam ponownie obwąchać miłorzębowe owoce i nic się nie zmieniło (prócz zauważonego mocniejszego rozkładu). Zapach wyczuwalny z taką samą, jak dla mnie znośną, intensywnością. Czyżby przez niską temperaturę?