Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 13:57, 14 lip 2021

Przypadkowo wpadłam dzisiaj do szkółki i nabyłam liatrię Florian White (polowałam na nią) i dwa liliowce Apres Moi i Roger Grounds. Zapiski nazw ostatnio gubię, jak tu wstawię, to może znajdę
Mgduska 20:00, 14 lip 2021

antracyt napisał(a)

Balie ocynkowane bardzo mi się podobają, ale nie mam żadnej na stanie. Wiesz jakie drogie są na targu staroci?
ps. Wstaw proszę robocze zdjęcie swojej kasty, nad technicznymi aspektami wykończenia właśnie się zastanawiam
Na zachętę dla Ciebie pierwsza budleja

Dzięki za zachętę, fotkę machnę w piątek, ponieważ jutro udaję się w całkiem odwrotnym kierunku
Ocynk dość szybko traci walory świeżości, więc pewnie niedługo upodobni się do zabytku, za to na pewno jest szczelna - kosztowała niecałe 40 złotych, bo była promocja, a ponieważ czaiłam się na nią od roku, M. sam wziął do łapek i kupił

PS. Ja ostatnio odwiedziłam dwie szkółki, w ramach zaplanowanej akcji dbania o zdrowie psychiczne i nie wyszłam z pustymi rękami Mam takie hasło: Zdrowa matka = zdrowa rodzina
antracyt 21:22, 14 lip 2021

Bardzo zdrowe podejście

ps. Mężaty wpadł dzisiaj na pomysł, żeby dwa graby fastigiata dokupić do naszej alejki grabowej. Sama bym lepiej tego nie wymyśliła
Mgduska 21:31, 14 lip 2021

antracyt napisał(a)
Bardzo zdrowe podejście

ps. Mężaty wpadł dzisiaj na pomysł, żeby dwa graby fastigiata dokupić do naszej alejki grabowej. Sama bym lepiej tego nie wymyśliła

Pochwal człowieka, może mu w krew wejdzie
antracyt 21:56, 14 lip 2021

Oczywiście pochwaliłam
nyna76 08:31, 15 lip 2021

Brawa dla eMa.

Udziela mu się.
Roocika 08:48, 15 lip 2021

Mgduska napisał(a)

Dzięki za zachętę, fotkę machnę w piątek, ponieważ jutro udaję się w całkiem odwrotnym kierunku
Ocynk dość szybko traci walory świeżości, więc pewnie niedługo upodobni się do zabytku, za to na pewno jest szczelna - kosztowała niecałe 40 złotych, bo była promocja, a ponieważ czaiłam się na nią od roku, M. sam wziął do łapek i kupił

PS. Ja ostatnio odwiedziłam dwie szkółki, w ramach zaplanowanej akcji dbania o zdrowie psychiczne i nie wyszłam z pustymi rękami Mam takie hasło: Zdrowa matka = zdrowa rodzina

Fajna akcja, ciągle ja sobie obiecuję i nie wychodzi
Zakupy wypasione, ładne sadzonki kupiłaś
Pozdrawiam
antracyt 12:29, 15 lip 2021

Skoro mężaty miał pomysła, to postanowiłam szybko graby zakupić Niestety w szkółce będą dopiero w przyszłym tygodniu, ale żeby mi źle nie było (chwilę wcześniej skończyłam bardzo nerwowe spotkanie), to kompulsywnie (no może nie do końca) nabyłam dwie glediczje Rubylace. Mam dla nich miejscówkę po dwóch stronach furtki, zastąpią uschnięte jarząby. Planowałam zrobić to już jakiś czas temu, ale w szkółce nie były dostępne. A w ogrodzie zakwitł mi wczorajszy nabytek i zebrałam pierwsze ogórki

Wracam do pracy, miłego dnia
Basieksp 12:41, 15 lip 2021

antracyt napisał(a)
Skoro mężaty miał pomysła, to postanowiłam szybko graby zakupić Niestety w szkółce będą dopiero w przyszłym tygodniu, ale żeby mi źle nie było (chwilę wcześniej skończyłam bardzo nerwowe spotkanie), to kompulsywnie (no może nie do końca) nabyłam dwie glediczje Rubylace. Mam dla nich miejscówkę po dwóch stronach furtki, zastąpią uschnięte jarząby. Planowałam zrobić to już jakiś czas temu, ale w szkółce nie były dostępne. A w ogrodzie zakwitł mi wczorajszy nabytek i zebrałam pierwsze ogórki

Wracam do pracy, miłego dnia

Ładne zakupy Takie ogórki, no to są ogórki ładne, zdrowe można zajadać Miłej pracy, ja mała przerwa i też wracam do swojej
nyna76 13:52, 15 lip 2021

Szkoda jarząbów ale glediczje godnie je zastąpią.

Uwielbiam Twój drewniany płot w tle ... Wszystko na tym tle wygląda sielsko.