Dziękuję, wsadzenie jej na różankę to był strzał w dziesiątkę Tak jak (nie pamiętam czego) od Violi Obie rośliny pasują mi do wszystkiego i świetnie wypełniają rabatę. Prawie zapomniałabym o krwawnicy od Helen, wprawdzie już przekwitła, ale nawet w tej formie wygląda dobrze. Co ja bym bez Was zrobiła dziewczyny, jakże bardziej ubogie rabaty bym miała
Helen, od Ciebie chyba dostałam jeszcze w bonusie siewki kosmosa Cupcake Wyrósł mi w miskantach To trochę podważa teorię o tym, że nie powtarza cech.
Tu na zdjęciu są kłosowce.
Patrzę na twoje cynie i takie kolory by mi właśnie pasowały, a ze swoich siewek dochowałam się wściekle różowych.
Drewno kominkowe w formie ogrodzenia fajnie się prezentuje. To tam chcesz posadzić różę od Sylwii?
Podoba mi się na forum, że się spotykamy, wymieniamy roślinami. Zawsze myślę o osobie, która mi podarowała roślinkę, niektóre nawet tak nazywam.
Wszystko zależy w którą stronę okiem rzucisz
Pod domem na przykład zakwitł pierwszy (i niestety chyba jedyny) kwiat krokosmii odmianowej, cudeńko jak dla mnie
A ja Tobie dawałam sadzonki białego wysokiego? On ok 2 lat potrzebuje na pierwsze kwitnienie, może inne tez tak mają?
Na pierwszym planie masz małego 2-3latka, a z tyłu rodzic