Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 12:26, 28 sie 2021

Kokesz napisał(a)
Cudne zdjęcia
Calamintha na prawdę wysoka

Dziękuję, wsadzenie jej na różankę to był strzał w dziesiątkę Tak jak (nie pamiętam czego) od Violi Obie rośliny pasują mi do wszystkiego i świetnie wypełniają rabatę. Prawie zapomniałabym o krwawnicy od Helen, wprawdzie już przekwitła, ale nawet w tej formie wygląda dobrze. Co ja bym bez Was zrobiła dziewczyny, jakże bardziej ubogie rabaty bym miała

Helen, od Ciebie chyba dostałam jeszcze w bonusie siewki kosmosa Cupcake Wyrósł mi w miskantach To trochę podważa teorię o tym, że nie powtarza cech.

antracyt 12:31, 28 sie 2021

hankaandrus_44 napisał(a)
witam w sobotnie południe, życzę pogodnego dnia w ogrodzie

Dziękuję Haniu, Twoje życzenia się spełniły, nastało piękne popołudnie Mam nadzieję, że u Ciebie również
Joann 13:45, 28 sie 2021

Ileee kwiatów! Gdzie tu szukać jesieni jak lato na rabatach
nyna76 21:42, 28 sie 2021

Pięknie i naprawdę bardzo jeszcze kolorowo.

Ja dziś skusiłam się w OBI na zawilca. Też mam do nich słabość a nie mogą się jakoś u mnie zadomowić. Liście są a kwiatów ni ma ....
Helen 10:11, 29 sie 2021

antracyt napisał(a)

Helen, od Ciebie chyba dostałam jeszcze w bonusie siewki kosmosa Cupcake Wyrósł mi w miskantach To trochę podważa teorię o tym, że nie powtarza cech.

U mnie w ogóle nie zakwitły, małe siewki padały ofiarą slimorow. A o niepowtarzaniu cech pisała Ewa u siebie.
Fajnie, że u Ciebie tak ładnie zakwitły.
Gosialuk 10:15, 29 sie 2021

antracyt napisał(a)

Dziękuję, wsadzenie jej na różankę to był strzał w dziesiątkę Tak jak (nie pamiętam czego) od Violi Obie rośliny pasują mi do wszystkiego i świetnie wypełniają rabatę. Prawie zapomniałabym o krwawnicy od Helen, wprawdzie już przekwitła, ale nawet w tej formie wygląda dobrze. Co ja bym bez Was zrobiła dziewczyny, jakże bardziej ubogie rabaty bym miała

Tu na zdjęciu są kłosowce.
Patrzę na twoje cynie i takie kolory by mi właśnie pasowały, a ze swoich siewek dochowałam się wściekle różowych.
Drewno kominkowe w formie ogrodzenia fajnie się prezentuje. To tam chcesz posadzić różę od Sylwii?
Podoba mi się na forum, że się spotykamy, wymieniamy roślinami. Zawsze myślę o osobie, która mi podarowała roślinkę, niektóre nawet tak nazywam.
antracyt 11:49, 29 sie 2021

Joann napisał(a)
Ileee kwiatów! Gdzie tu szukać jesieni jak lato na rabatach

Wszystko zależy w którą stronę okiem rzucisz
Pod domem na przykład zakwitł pierwszy (i niestety chyba jedyny) kwiat krokosmii odmianowej, cudeńko jak dla mnie

antracyt 11:50, 29 sie 2021

nyna76 napisał(a)
Pięknie i naprawdę bardzo jeszcze kolorowo.

Ja dziś skusiłam się w OBI na zawilca. Też mam do nich słabość a nie mogą się jakoś u mnie zadomowić. Liście są a kwiatów ni ma ....

A ja Tobie dawałam sadzonki białego wysokiego? On ok 2 lat potrzebuje na pierwsze kwitnienie, może inne tez tak mają?
Na pierwszym planie masz małego 2-3latka, a z tyłu rodzic

antracyt 12:44, 29 sie 2021

Helen napisał(a)

U mnie w ogóle nie zakwitły, małe siewki padały ofiarą slimorow. A o niepowtarzaniu cech pisała Ewa u siebie.
Fajnie, że u Ciebie tak ładnie zakwitły.

Chyba znowu zrobię eksperyment i zbiorę nasiona jesienią
Anda 12:52, 29 sie 2021

U mnie niestety nie powtorzyly cech, tak jak pisala Helen. W tym roku byly juz calkiem rozowe i pojedyncze, jak kosmosy bezodmianowe.

Uwielbiam to bogactwo i kolory Twoich rabat

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies