Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

antracyt 09:54, 24 sie 2022

Helen, miałam moment, że nie byłam pewna, czy to dobry pomysł. Bałam się tunelu powietrznego Wizualnie od początku mi się podobało i nadal podoba, fajnie, że Tobie również
antracyt 09:59, 24 sie 2022

lilarose napisał(a)
fajna wycieczka ależ Ty masz te hektary
wszystko mi sie podoba ale najbardziej oczywiście poletko daliowe- pięknie wygląda to połączenie różu z pomarańczem
no i szklarnia jest świetna, oczywiście zazdroszczę

Hektary nie takie znowu duże, tylko albo aż 2000m, zależy od perspektywy. Aparat wszystko oddala i wygląda jakby było dużo więcej.
A wiesz, że ten pomarańcz z różem to zestaw królowej pomyłek Zamiast tego różu miała być chyba Painted Lady.
antracyt 10:04, 24 sie 2022

Bee napisał(a)

Zuza, coraz piękniejszy ogród. Ależ mi się podoba ten widoczek.

Też bardzo lubię to miejsce. Brakuje mi tu jeszcze antracytowego płotu zasłaniającego kompostownik. Na szczęście teraz końcówka cienistej tak się rozrosła, że w ogóle go nie widać. Brak płotu zacznie mnie drażnić pod koniec jesieni, kiedy na rabacie zrobi się pusto
Martka 19:33, 24 sie 2022

Na taką wycieczkę czekałam
Pas startowy stanowi świetny punkt odniesienia, jak oś czasu. Podoba mi się bardzo
Widok na drewutnię z hortensjami i rabatą cienistą daje przyjemny dla oka widok. Nie wiedziałam do tej pory, jak ulokowana jest szklarnia, teraz widzę wyraźnie i bardzo mi się ten pomysł ciągu drewutnio-szklarniowego podoba. Rabata daliowa zaraz obok daje czadu. Suszy nie widać. Rabata prostopadła do ciągu szklarniowego - ma jakąś nazwę? Świetne tam panują kolorki.
Pasem startowym odleciałam
antracyt 20:13, 24 sie 2022

Rabata prostopadła do ciągu szklarniowego - czyżby chodziło Ci o wiejską?
Martka 20:21, 24 sie 2022

A! To tam jest wiejska
antracyt 09:30, 25 sie 2022

Rabata najbardziej jarmarczna, ze wszystkimi kolorami
Zrobiłam wczoraj zdjęcia z okna na piętrze, widać na nim rozkład rabat w ogrodzie. Jak znajdę chwilę, żeby je trochę ogarnąć, to może wstawię.
DariaB 11:55, 25 sie 2022

Witam się nie wiem jak to się stało, że jeszcze tu nie dotarłam po zdjęciach już widzę, że tu jest ogród który bardzo mi się spodoba! Na pewno będę częściej zaglądać.
mrokasia 12:19, 25 sie 2022

antracyt napisał(a)
Rabata najbardziej jarmarczna, ze wszystkimi kolorami
Zrobiłam wczoraj zdjęcia z okna na piętrze, widać na nim rozkład rabat w ogrodzie. Jak znajdę chwilę, żeby je trochę ogarnąć, to może wstawię.

Oooooo, już przebieram nóżkami .
antracyt 14:37, 25 sie 2022

DariaB napisał(a)
Witam się nie wiem jak to się stało, że jeszcze tu nie dotarłam po zdjęciach już widzę, że tu jest ogród który bardzo mi się spodoba! Na pewno będę częściej zaglądać.

Witaj Dario