antracyt
12:02, 26 sie 2022

Asiu dzięki 
Na tym widoku sporej części rabat nie widać, ale pomysł na linie proste i nasadzenia "na bogato" jest w całym ogrodzie, więc ogólne założenia są
Sylwia, nową część mamy od 2019
zostawiłam nazewnictwo dla lepszej orientacji. Granicę obu części stanowi rabata wiejska. Różnica w zagospodarowaniu to ok 4lata, chociaż niektóre rabaty na obu powstawały w zeszły i tym roku. Ogród jest w wiejskim klimacie, tak jak lubię, klimaty mamy podobne. Stąd mój zachwyt nad Waszą częścią warzywną 
Pomysł na daliowe podpory godny naśladowania. U mnie na poletku musiałabym 3 takie rzędy palików dać: na front, tył i w środek, a do tego spiąć wszystko przy krótszych bokach. Trochę na podobieństwo konstrukcji na farmach kwiatowych.

Na tym widoku sporej części rabat nie widać, ale pomysł na linie proste i nasadzenia "na bogato" jest w całym ogrodzie, więc ogólne założenia są

Sylwia, nową część mamy od 2019

Pomysł na daliowe podpory godny naśladowania. U mnie na poletku musiałabym 3 takie rzędy palików dać: na front, tył i w środek, a do tego spiąć wszystko przy krótszych bokach. Trochę na podobieństwo konstrukcji na farmach kwiatowych.