Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

laurowisnia 10:12, 03 gru 2015

eee_taam napisał(a)

chyba tylko przez okres świąteczny ...potem nastanie wiosna? ..i nowe pomysły?

I kula będzie zielona?
magnolia 11:28, 03 gru 2015

ja akurat lubię stare świerki i stare sosny- wydają mi się baardzo malownicze i przypominają mi górskie tereny, własnie takie jak Twoja Kotlina. Ale Twojego nie żałuję.
Załuję natomiast starych, wielkich bombek po mojej babci. Że ich nie urchoniłam przed wyrzuceniem. Tęsknię do nich bardzo.
kasia_w 12:25, 03 gru 2015

Wg mnie wspaniale to wygląda po wycince. I ile miejsca na nowe nasadzenia!, zazdroszczę
Pszczelarnia 14:37, 03 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Wg mnie wspaniale to wygląda po wycince. I ile miejsca na nowe nasadzenia!, zazdroszczę

A ja ciągle o tym myślę, że drzewa nie chcą szybko rosnąć.
Pszczelarnia 14:53, 03 gru 2015

magnolia napisał(a)
ja akurat lubię stare świerki i stare sosny- wydają mi się baardzo malownicze i przypominają mi górskie tereny, własnie takie jak Twoja Kotlina. Ale Twojego nie żałuję.
Załuję natomiast starych, wielkich bombek po mojej babci. Że ich nie urchoniłam przed wyrzuceniem. Tęsknię do nich bardzo.

Marta, namaluj taką bombkę.

Ojciec nasze stare zabawki chował do piwnicy, mama kazała wyrzucać. A ja wspominam mojego miśka trocinowego z urwanym uchem. Niestety, nawet ojciec nie miał dla niego "litości". Tak to jakoś jest.

Pszczelarnia 14:53, 03 gru 2015

laurowisnia napisał(a)

I kula będzie zielona?

To jest pomysł! Mam kulę - klosz zielony.
Basilikum 15:09, 03 gru 2015

takie podobne gwiazdki robilam niedawno z dziecmi w przedszkolu, pokazywalam gdzies na moim watku. One sie nazywaja Waldorfsterne i jak pogooglujecie, to znajdziecie duzo wzorow i opis jak je robic.
Nie znalazlam lampiona o ktorym piszecie, moze bym mogla pomoc ale musze go zobaczyc.

Pszczelarnia 15:15, 03 gru 2015

Waldorfsterne - to dlatego, że ze szkoły "waldorfowskiej"?
Syn znajomych chodził do takiej szkoły.

Na pewno pomożesz, bo to są właśnie takie wzory.
magnolia 15:32, 03 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Marta, namaluj taką bombkę.

Ojciec nasze stare zabawki chował do piwnicy, mama kazała wyrzucać. A ja wspominam mojego miśka trocinowego z urwanym uchem. Niestety, nawet ojciec nie miał dla niego "litości". Tak to jakoś jest.

Może to jest pomysł.

Ja mam swoja ukochaną małpkę RÓzię do dziś. Kiedyś spędziła cała zimę ukryta w starym jałowcu, więc lekko daje stęchlizną i oczy pogubiła, ale nie umiem jej wywalić. W końcu walczyłam o nią jak nie ja- to podobno jedyny raz kiedy tarzałam się w kałuży i waliłam głową o chodnik z wrzaskiem mamo kup mi
Rumianka 17:43, 03 gru 2015

Ewa Pszczelarnia i Hanusia, dziwczanta jesteśta niesamłewite.... Wiela be pisac... a te chojny wzyrają z góre na wszetkłe co je w łegrodach... U Ewy werąbane flot co rosłe bliże checzi...a tereska łestało wiancej widu i leftu...