Mój tez niski, może ma pół metra i też się położył do trawnika
Jeżówka blada i rdest cudnie wyglądają.. czy u Ciebie rdest jeszcze kwitnie?? To ten sam co mam od Ciebie?? Jak tak to chyba muszę znów ruszyć szare komórki i go przesadzić .. podoba mi się z jeżówkami, tylko cholerka.. u mnie już dawno rdest przekwitł..
No nie jest.. słuszna uwaga Bogdzia czuwa Uśmiałam się, aż musiałam zacytować
Wzdycham do rabat ziołowych i bylinowych.. miodzio
Anek,
rdest kwitnie i ma się dobrze. Podobnie jak perowskia - a teraz dokupiłam już przekwitłą.
Nie wiem jak to jest, może "bryza" znad strumienia, chłodniejsze noce górskie - ale u mnie wszystko jakby dłużej kwitnie. A na pewno później niż u Ciebie.
O matko czytam o tej bułce zalewanej mlekiem i jeszcze słodzonej , tez to jadłam jako dziecko i znienawidziłam okropnie, nigdy wiecej mleka nie tknęłam z wyjatkiem zsiadłego . Do dzis mnie mdli i czuję zapach tego osłodzonego mleka , okropne.
Dzisiaj w sklepie ogrodniczym chodziłam koło jarzmianki-narazie jej nie kupiłam bo była droga chyba 25zł. Nigdy w życiu nie myślałam że będę miała takie spojrzenie Porwał mnie ten suchy brudny fiolet. Czy kępy się rozrastają?
Byłaś u mnie na rabatce Artemisowej zapraszam na Edenkową nową
No to feler.. westchnął seler... spod brzozy pasuje je w takim razie wyciągnąć.. do kajetu inspiracja zapisana.
U mnie upały to wszystko szybko przekwita.. dziewczyny pokazują róże, a u mnie ani jedna .. No i susza od wieków trwa.. nie podlewam bo:
a) brak czasu
c) brak chęci
c) brak kasy na wodę
Co przeżyje to będzie.. jedynie trawnik czasami dostanie z automatu.. ale to już jak mus..
A i kocimiętka kubańska ma die dobrze.. kwitnie jak szalona, jest tylko dość niska.. i słabo ja widac, ale za rok jak sie wybuja to będzie widoczna z za róż..
Zwiewam do spania bo muminkuję z młodszym, a pobudka o 5 rano ..