Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Gardenarium 09:50, 26 lip 2012

Ewuś miałaś na sobie w pewnym momencie strój "kosmity" lub 'kosmonauty' czyli do pszczółek?

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 10:30, 26 lip 2012

Nie, stroju nie miałam. Koszulę w kratkę i kapelusz (pszczelarski - jak ja lubię kapelusze!). Mój kostium oddałam Mai, żeby mogła mi pomagać przy pracy w pasiece.
Stres - na początku, bo ogród zaskoczony i nieprzygotowany, nie wiadomo jak to się mówi. A potem, jak już wiadomo co oznacza "postawa otwarta" (twarz do Mai, ciało zwrócone do operatora kamery ), jak się zaczyna mówić o tym, co się lubi, to człowiek zapomina o kamerze i tym wszystkim wokoło. Tylko takie aluminium rozstawiane (blenda?) strasznie razi oczy.
I to bieganie, i przygotowywanie kolejnych ujęć trudnych. Czasami pytania, na które nie umiałam werbalnie odpowiedzieć (co ja daję ogrodowi?), nawet "mocna" dyskusja była. A w międzyczasie miłe podpatrywanie ekipy i smakowanie miodów i innych takich.
Tyle o programie.

Gabriela 10:40, 26 lip 2012

Ewa, gratulacje ogromne, cieszę się.
Widzę, że weszłaś z żółtym do ogrodu, będzie pięknie, pozdrawiam.
Tess 10:47, 26 lip 2012

Gdzie ja byłam, że to wszystko przegapiłam?

Gratulacje, dla ogrodu i jego właścicielki!

Ewuniu, Pszczółko, daj jakoś znać, kiedy to będzie w TV, tak bym cchiała zobaczyć twój ogród i Ciebie na żywo
Konstancja30 10:52, 26 lip 2012

Ewa okreslenie "ogród nieprzygotowany" i TEN OGRÓD wzajemnie się wykluczają ... miejsce jest niesamowite ... Maja miała szczęście, że dostała cynk o takim zakątku ... w te cynie tez bym się tak wpatrywała ))) ... wielkie brawa Ewuniu .... pozdrawiam
popcorn 10:56, 26 lip 2012

Ale fajnie! Gratuluję! Koniecznie daj znać kiedy TEN odcinek będzie leciał!
pozdrawiam!
Milka 11:10, 26 lip 2012

podziwiam odwagę, bo tv stresuje, ale jak taka wspaniała osoba jak ty opwiada i cudowny ogród w tle, nie może być inaczej, jak tylko wspaniale
czekam na odcinek z ciekawością!
Poziomka 11:19, 26 lip 2012

Ewa ogromnie się cieszę że zobaczę Ciebie i Twój piękny ogród w telewizji.
Znajomym będę powtarzać ja tam byłam, ja tam byłam
Pozdrawiam Jasia
Urszulla 12:05, 26 lip 2012

Ciekawe miałaś doświadczenie przed kamerami. Szczerze to gdybyś wcześniej wiedziała to pewnie po nocach byś nie spała żeby ogród przygotować. A tak oni wpadli i wybrali to co chcieli do zdjęć a Ty się tyle nie stresowałaś Rzeczywiście jestem ciekawa jak pokażą Twój ogród w TV bo w rzeczywistości go znamy z Twojego wątku najlepiej.
Pozdrawiam, Urszula
eliza3 12:17, 26 lip 2012

Ewo, Twój ogród bardzo mi się podoba. Znam go, na tyle na ile można go poznać ze zdjęć. Chętnie go obejrzę w TV, bo stworzyłaś bardzo klimatyczne miejsce, rozbudziłaś moją ciekawość, zwłaszcza kiedy przeczytałam relację ze spotkania dolnośląskiego.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na emisję - a kiedy wiesz?