Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

jotka 08:51, 17 gru 2012

Ewo, obejrzałam 3 -krotnie wyłapując za każdym razem inne szczegóły Ogród naturalny z dozą tajemniczości tak jak jego właścicielka Ogrom pracy wykonałaś i plany jeszcze pewnie ambitne
Miło było pospacerować choćby wirtualnie ...
Gratulacje i powodzenia
Celina 09:18, 17 gru 2012

Doczytałam dzisiaj u innych ,o Twoim występie u Mai.
Jak to dobrze ,że można obejrzeć nie tylko w telewizji!!

Wszystkie achy i ochy już zostały powiedziane.,więc ja króciutko Ewo.

.Tobie się udało stworzyć miejsce na ziemi ,do którego wielu nas tęskni .
Gratuluję z całego serca i pozdrawiam serdecznie

hanka_andrus 09:46, 17 gru 2012

Trzymam kciuki, by te roztopy odwilżowe, twojego strumyka zbyt mocno nie zasilały!
Pozdrawiam świątecznie , a dla zaklęcia t ych szaroburych oparów za oknem kwiatka Tobie wstawię.
Swojskiego.Pomorskiego.

boguslaw_r_ 11:45, 17 gru 2012

Uprzedzony o emisji nastawiłem budzik i nie żałuję że
wstałem wcześniej
serdecznie gratuluję
Tess 13:00, 17 gru 2012

Pszczelarnia 13:28, 17 gru 2012

Mili, przesyłam pozdrowienia. Odpowiem na wszystko wieczorem. Dziękuję za miłe przyjęcie programu i treści.
Evchen 14:19, 17 gru 2012

Pszczółko Miła tak właśnie wyobrażałam sobie spacer po Twoim ogrodzie. Pejzaże gór zapierające dech w piersiach.. ogród nie wymuskany, naturalny, w pełnej harmonii z otoczeniem .. nie widać gdzie początek gdzie koniec..i ten ogrom pracy, którą wykonujesz... poszanowanie dla Pszczół i Natury widać w każdym kątku i w każdym słowie.
Czas wyznaczają Pszczoły.. Czuję się tu gościem..
Słowa, które głęboko zapadły mi w pamięć..

Poszanowanie moje dla Ciebie Pszczółko
weronika77 14:53, 17 gru 2012

Też gratuluję pokazu w Tv, podziwialiśmy z mężem. Pozdrawiam.
zuza12 15:03, 17 gru 2012

Witaj Ewo!
Tradycyjnie w niedzielę rozpoczęlismy z M poranek z naszym ulubionym programem. Kiedy zobaczyłam Twój dom to wydał mi sie dziwnie znajomy. Nawt M zapytał: A tego ogrodu nie ma w waszym ogrodowisku? Wtedy przypomniałam sobie, że ja do tego ogrodu zaglądałam. Dzisiaj jak tylko wygospodarowałam chwilkę postanowiłam zostawić i u Ciebie ślad.
Bardzo nam sie podobał taki wiejski klimat Twojego ogrodu, pełen miłości do roslin, ziemi, pszczół i natury. Ten strumyk mimo jego głośnego szumu musi być ukojeniem dla duszy. Razem z M uwielbiamy takie klimaty. Zaczynamy dopiero raczkować w naszym ogrodzie i zawsze podziwiamy ogrody dojrzałe. Twój własnie taki jest - dojrzały i dostojny w swej prostocie i co najwazniejsze to taki ciepły, kolorowy i wydaje sie jakby wszystkich zapraszał do wejścia.
Ty Ewo wypadłaś w programie bardzo dobrze, jak prawdziwa artystka - bez tremy i tak naturalnie mówiłas o swej pasji.
Pozdrawiam Cie serdecznie i teraz juz bede tutaj zagladać.
Milka 15:48, 17 gru 2012

Pszczółko, pofrunęłaś do Warszawy i obejrzeliśmy stolicę pięknie przystrojoną, wracasz, a tu Maja u ciebie! oglądam, podziwiam skarby natury, ciągle coś nowego odkrywam, gratulacje