Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Joku 14:59, 16 gru 2012

Ewa, cieszę się że mogłam usłyszeć twój głos. Rozpoznawałam zakątki dobrze mi znane ze zdjęć, kamienny stół, rabaty. Mieszkasz w pięknej okolicy. Gratuluję i pędzę obejrzeć po raz kolejny.
Urszulla 15:17, 16 gru 2012

Ewo, pełnią siebie pochłaniałam to co opowiadałaś......czuć i widać że kochasz to co masz.......miło pooglądać prawie na żywo Twój ogród znany z fotek. Teraz z chęcią oglądam jeszcze raz na Meteo o 15,00. I zostały pokazane początkowe zdjęcia z zakupu domu.....widać ile pracy włożyłaś w otoczenie.
Przypomniało mi się ciepłe i upalne lato.....gdy moczyłyście z Mają nogi w strumieniu.
Wogóle wszystko wspaniałe......jak to miło oglądać kogoś kogo się zna (no wprawdzie na razie z forum.....może kiedyś będzie okazja w rzeczywistości)
Konstancja30 15:26, 16 gru 2012

Ewa ... po raz kolejny przekonałam się, że klimat i emocje domu czy ogrodu nie tworzy samo miejsce, a jest on efektem tego co daje mu człowiek ...

i to bardzo dobra wiadomość bo nie ważne gdzie ten człowiek osiądzie i gdzie stworzy dom ... ważne, ze stworzy go takim jakim on sam jest ...

jesteś wspaniałą osobowością ... uwielbiam Cię czytać (choć to Ty mi tak często powtarzasz ... oj i jak to czytam to zaczynam sama siebie lubić ))) ) ... ogrzewam się przy jednym zdjęciu Twojego kominka bardziej niż w kocu z lamy ... mój fioł stół u Ciebie z kamienia staje się miękki i rodzinny ... a ogród jest tak fantastycznie poprawny i swobodny jednocześnie, że jeden rzut oka i chce się lecieć w ten swój ugor i kopać choć zima jakby )) ... więcej odcinków bym chciała z tego miejsca ... czy Maja to wie ? ...

gratuluje i mocno ściskam Iza
ola 15:29, 16 gru 2012

Niezmiernie miło było Cię zobaczyć w TV i posłuchać Twych ciekawych i mądrych przemyśleń. Jesteś niesamowita. Dzięki Tobie inaczej spoglądam dziś na mój ogród. Pozdrawiam Cię gorąco.
eliza3 15:36, 16 gru 2012

Ewo, pozdrawiam i gratuluję bardzo udanego programu, obejrzałam z dużym zainteresowaniem.
Masz naprawdę bardzo klimatyczny ogród, dzięki tobie wróciłam do dzieciństwa i pszczelarnii mojego taty. Dziękuję.
barbara_kraj... 17:08, 16 gru 2012

Obejrzę każdą powtórkę aby każde słowo, każde ujęcie zapadło w pamięci na długo
Jakże naturalny w naturalnym otoczeniu ogród, z wyjatkowo swobodną i pewną tego co robi gospodynią
Piękny odcinek "Mai w ogrodzie"
Dzidka 17:16, 16 gru 2012

Ewo - Pszczółko i ja z dużym zainteresowaniem oglądałam dzisiejszy program.
Naprawdę podziwiam Cię, że tak swobodnie i naturalnie prowadziłaś nas po swoim królestwie.
Z rozrzewnieniem też powspominałam nasze Ogrodowiskowe spotkania.
Martek 17:21, 16 gru 2012

Dopiero teraz widzę wątek ...
Ale w końcu dopukałam się i tu na forum Pszczółko.
Bardzo ładnie prezentowałaś swój świat.
Z wielką uwagą i przyjemnością obejrzałam program,cieszę się ,że mogłam spotkać cię w ruchomym obrazie,słowie i ujrzeć twój piękny uśmiech.
Jeszcze nie raz wrzucę na play
Pozdrawiam serdecznie
Martek 18:48, 16 gru 2012

Zapomniałam napisać,że moi chłopcy również oglądali ze mną Maję i już wiedzą od kogo i jakim sposobem mamy w domu miód z tak daleka
19:09, 16 gru 2012
Witam;
wątku co prawda jeszcze nie znam, ale przybyłam od Mai ...

......a ta organizacja to zabrzmiało jakby conajmniej jakieś składki członkowskie się płaciło w zamian za pieczątki/znaczki w książeczce...hihihi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies