Ciecie sezonowe są niezbędne w każdym ogrodzie, każdy musi je mieć! Mam nadzieję że masz takich minimum czterech, a jeśli nie, postaraj się o nich szybciutko
Zestawiać na żywo da się - zamówić w czerwcu/lipcu w donicach i przymierzać ale to tylko w kwestii koloru bo pokrój trzeba znać. Jest to jednak proces drogi i długi więc co? pozostają dywagacje Wasze które uwielbiam - i już ciekawa jestem na czym się skończy - Ewa czy Ty to wytrzymujesz tyle nocy nie spać hahaha
pozdrawiam
Ja czyto teoretycznie piszę Rosomanes muszą się wypowiedzić. Ale myśle czy kultowej Gertrude Jekyll nie powinna Ewa kupić lub Queen Ann , Queen of Sweden , The Alnwick Rose na drugi plan. Wszytskie maja 1,2
Ewo rosmanes polecaja też Mad mairon. Ja nie sadziłabym róż na pierwszy plan... Bo mają brzydkie nóżki... Na drugi przed monardą a na przedzie właśnie bodziszki lub trawki
O K. Sofie trzeba byłoby AnaAn na innym forum zapytac.... Bo gorąco ją poleca.
Róża K. Sophie to chyba dobra propozycja, mi się podoba, a angielki choć jedne mniejsze inne większe, to raczej na drugi plan czy chociaż boczny, ale wszystko zależy od tego jaki ten plan ma być, znaczy ten pierwszy.