Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zaczynam po raz kolejny...

Zaczynam po raz kolejny...

andzia458 10:51, 27 wrz 2020

MiluniaB napisał(a)

Z tego co wymieniłaś to tylko cisy są zimozielone.

No w sumie tak, plus jeszcze pinus mugo. Ale jakichś mniejszych iglaków to chyba w przyszłym roku dokupię, może mi się rozjaśni trochę w głowie.
sylwik69 12:57, 27 wrz 2020

Pierwsza "seteczka" za Tobą wątek się rozbujał i pędzi posłuchałabym Andy.... i poczekała aż rośliny się rozwiną i pokażą swoje walory a potem dosadzałabym w puste przestrzenie.Kosodrzewiny fajne są
Katte 14:49, 27 wrz 2020

Tak, popędziłaś do przodu - i z dzieciakami prawie na głowie hehehe.
Jednak matki to niesamowity twór dorzuć jej kilka nowych zajęć a ona i tak ogarnie wszystko eheheh
andzia458 16:37, 27 wrz 2020

sylwik69 napisał(a)
Pierwsza "seteczka" za Tobą wątek się rozbujał i pędzi posłuchałabym Andy.... i poczekała aż rośliny się rozwiną i pokażą swoje walory a potem dosadzałabym w puste przestrzenie.Kosodrzewiny fajne są

A nawet nie zauważyłam, że setna strona. Takie małe święto heheh.
Sylwia, nie byłabym sobą, jakbym jednak nie dosadziła trochę wypełniaczy od razu. No muszę, chociaż tak tyci tyci.
andzia458 16:39, 27 wrz 2020

Katte napisał(a)
Tak, popędziłaś do przodu - i z dzieciakami prawie na głowie hehehe.
Jednak matki to niesamowity twór dorzuć jej kilka nowych zajęć a ona i tak ogarnie wszystko eheheh

Oj, dużo prawdy jest w tym, co napisałaś. Od półtora roku, odkąd jest Jasiek, śpię zazwyczaj koło 4 godzin na dobę i czasami sama się zastanawiam, jak to możliwe, że żyję na takich obrotach. A przychodzi wieczór, to po prostu nie umiem się położyć wcześniej i odespać. Tak samo, jak nie umiem spać w dzień...
Katte 17:56, 27 wrz 2020

Nie no odkąd mój najmłodszy przesypia całą noc to i staram się te 8h spać.
Zrezygnowałam z siedzenia do późna, ale też żyję na wysokich obrotach - inaczej nie potrafię. Więc chociaż tyle robię dla siebie że idę spać max do 22.
Ale zadanie dodatkowe? No problem, jeszcze nawet znajdę czas żeby pomóc innym!
Nie mogłabym siedzieć w domu i się bezczynnie przewracać hehe
Pozdrawiam.

sylwia_slomc... 18:09, 27 wrz 2020

andzia458 napisał(a)

Oj, dużo prawdy jest w tym, co napisałaś. Od półtora roku, odkąd jest Jasiek, śpię zazwyczaj koło 4 godzin na dobę i czasami sama się zastanawiam, jak to możliwe, że żyję na takich obrotach. A przychodzi wieczór, to po prostu nie umiem się położyć wcześniej i odespać. Tak samo, jak nie umiem spać w dzień...

To podobnie jak ja, nie raz spałam ledwie trzy godziny bo w dzień nie potrafię i wcześniej też nie potrafię
andzia458 22:23, 27 wrz 2020

MartaCho napisał(a)
Ależ będzie pięknie! Śledziłam cały proces twórczy- wspaniały projekt wyszedł. Też niektóre roślinki googlałam, niesamowite ile roślin jeszcze jest do odkrycia!
Szczerze- pozytywnie zazdroszczę i czekam już na relację z realizacji! Będzie super!

Martuś, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa. Pomoc dziewczyn jest przeogromna, jestem im bardzo wdzięczna, za życzliwość i poświęcony czas.
Zamówiłam już drzewo i brakujące krzewy i mam nadzieję podziałać w tym tygodniu, o ile pogoda dopisze.
andzia458 22:26, 27 wrz 2020

Katte napisał(a)
Nie no odkąd mój najmłodszy przesypia całą noc to i staram się te 8h spać.
Zrezygnowałam z siedzenia do późna, ale też żyję na wysokich obrotach - inaczej nie potrafię. Więc chociaż tyle robię dla siebie że idę spać max do 22.
Ale zadanie dodatkowe? No problem, jeszcze nawet znajdę czas żeby pomóc innym!
Nie mogłabym siedzieć w domu i się bezczynnie przewracać hehe
Pozdrawiam.

U nas dobra nocka jest jak nie budzi się więcej jak pięć razy. Fatalnie śpi, od kilku miesięcy walczymy z anemią a i niedokrwistość niby też może być przyczyną takich problemów ze spaniem...
Teraz śpi no a ja nie jestem w stanie się zmusić, nosi mnie jeszcze.
andzia458 22:27, 27 wrz 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

To podobnie jak ja, nie raz spałam ledwie trzy godziny bo w dzień nie potrafię i wcześniej też nie potrafię

To możemy sobie ręce podać.