Lidka to nie jest to miejsce totka jest z tyłu domu zrobiona przy domku narzedziowym a drzewo duże w oddali to orzech.
Od wejścia i furtki po prawej za katalpami jest brzoza, o tu
Aneciu hahaha jak to zdjęcie z lairowiśnią pod ścianą domu wstawiłaś to od razu taką donicę zobaczyłam
Ale przecie to Ty już masz cuda w donicach.
Dziś zajrzałam do Casto- były pissardi po …218 PLN I laurowiśnie po 178
P
Ogupieli
Zanim zaczniesz planowanie co pod brzozą zobacz czy łopatę wbijesz . czy pozwalają na to korzenie brzozy
Moje są młode ale jak obsadzalam na wiosnę hortki i rozchodniki to musiałam się nagimnastykować .
Chyba ich pogięło z cenami, ja swoje laurowiśnie na giełdzie kwiatowej kupowałam po 15 zł
Cuda w donicach czekam na kolory jesienne ŚŚ, myślę, że z czasem będą donice bardziej urokliwe.
O łopacie pisałam właśnie u Anuski, że będzie problem. Dzisiaj obczaję sytuację bo jest po deszczu ale już widzę korzenie na wierzchu nawet z okna. Kiedyś sobie mówiłam, że tam kopać nie będę Najwyżej posadzę mikro sadzonki aby było mniej kopania. Zasilę ziemię obornikiem granulowanym, kompostem i może coś tam da radę. Wilgoć się tam utrzymuje, bardziej w kopaniu problemem są korzenie brzozy.